Ártatlan flört vagy megcsalás? – Innen tudhatod, hogy átlépted a határt

Nagy Niki
Írta: ,

Egy egészséges párkapcsolaton belül is akadhat helye egy kis ártatlan flörtnek – a baj csak akkor van, ha ez a flört már átcsap valami másba, és a megcsalás felé sodródik. Azt mondják, hogy az egymással évődés egy nagyon ingoványos talaj, innen már könnyű átcsúszni valami komolyabba. Az alábbi tippek segítenek eldönteni, hogy mennyire kell aggódnod az ártatlannak hitt flörtölésed miatt – vajon átlépted már azt a határt, amitől inkább a megcsalás kategóriába tartozik?

Félsz mesélni a partnerednek arról, akivel flörtölsz

Ha tudod, hogy tényleg ártatlan dologról van szó, nem fogsz tartani attól, hogy a barátod vagy barátnőd tudomást szerez az illetőről – hiszen úgysem jelent semmit, nem foglalkozol vele többet a kelleténél. Viszont ha úgy érzed, hogy valamit el kell rejtened, akkor valószínűleg van is takargatnivalód, és érdemes elgondolkozni azon, mennyire ártatlan az a bizonyos kapcsolat.

Érzelmi támogatásért fordulsz az illető felé

A flörtölés csak egy kis évődés, általában inkább szól rólad és az egódról, mint a másik félről. Viszont ha már kialakul közöttetek egy érzelmi kötődés is, és hozzá fordulsz, ha valami bajod van, vagy ha épp boldog vagy, akkor lélekben már kicsit le is cserélted a barátodat – ez pedig már messze nem egyszerű flört.

Olyan dolgokat mondasz el neki, amiről a partnered sem tud

Képzeld magad a párod helyébe: ha ő osztana meg olyan bennfentes, személyes infókat egy másik nővel, amiről még te sem tudsz, valószínűleg úgy éreznéd, hogy félretesz, és a másik fontosabb neki, mint te vagy. Ha tudna a helyzetről, ő is ezt érezné – neki kellene annak lennie, aki a legjobban ismer, nem pedig annak, akivel ártatlan flörtbe bonyolódtál.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra