6 flört típus, amivel már te is találkozhattál - nem csak a férfiak, mi is ezeket vetjük be

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 flört típus, amivel már te is találkozhattál - nem csak a férfiak, mi is ezeket vetjük be

Kép forrása: unsplash

Azok, akik profi szintre fejlesztették a flörtölést, az összes típust alkalmazzák – természetesen mindegyiket egyénre szabottan. Ezért is olyan hatékonyak! Akár minden vágyad igazi flört-mesterré válni, akár csak szeretnéd megismerni a flörttípusokat annak érdekében, hogy ne tudjanak egykönnyen átverni, ez a cikk neked szól!

Klasszikus flört Kép forrása: Y-Boychenko/Depositphotos

Ez a flört mindenkinek ismerős, és a legtöbb esetben tökéletesen működik is. Arról van szó, hogy a nők mintegy „véletlenülfelkeltik a férfiak érdeklődését, majd utána úgy intéznek mindent, hogy a férfiak tehessék meg az első lépést – persze csak látszólag.

Kiszúrsz egy vonzó férfit, de úgy teszel, mintha észre sem vennéd – aztán hogy, hogy nem, nagyon közel telepedtek le hozzá. Ekkor azonban már vársz, és nem akarod lerombolni a vadászösztönt, így hagyod, hogy ő hódítson meg, saját technikájának megfelelően. Persze előfordulhat az is, hogy csak utólag veszed észre, mennyire helyes, de ha nagyon távol áll tőled a kezdeményezés, akkor a klasszikus flört alapjait figyelembe véve, meg fogod várni, hogy ő nyisson feléd.

Ezt a flörtöt akkor szokták a nők bevetni, amikor nincs lehetőség arra, hogy beszélgetésbe elegyedjenek a jelölttel. Tipikus példa rá a szemezés, amikor megpróbálod érzéki módon meginni az italodat, vagy, ha lágyan engeded alá a hajadat, miközben tudod, hogy figyel rád.

Férfiak esetében már nem ennyire egyértelmű ez a flörtölési technika, ők nyilván nem kifejezetten a vonzalmat közvetítenék az érzéki koktélszürcsöléssel. Azonban őket is le lehet fülelni: a szemezésen felül úgy intézik, hogy észrevedd, mikor a haverjuknak súgnak valamit – közben persze a társaság összes tagja rád figyel.