10 finom jel, hogy a lányokhoz vonzódsz

Szőke Angéla
Írta: ,

A szexualitás nem minden esetben egyértelmű, hiszen sokan hosszú éveket töltenek azzal, hogy megpróbálják megfejteni, valójában merre húz a szívük. Szemeztél már lányokkal, de voltál párkapcsolatban férfiakkal is? Ez teljesen normális, hiszen a szexuális preferencia a legtöbb esetben nem fekete vagy fehér. A legtöbben azért küzdenek ezzel, mert nem mernek róla beszélni, vagy nincs senki, akivel megbeszélhetnék ezt a témát.

Annak ellenére, hogy a határvonalak igencsak elmosódnak a heteroszexuális, a biszexuális és a leszbikus között, azért akadnak korai jelek, amelyek segíthetnek a helyes irányba terelni. Ha ezek után sem vagy biztos a dolgodban, semmi gond, a szexuális beállítottság nem minden esetben tisztázódik valakiben egyik napról a másikra. Légy türelmes, adj magadnak időt és kalandozz nyugodtan. Az alábbi tíz finom jel utalhat arra, hogy a lányokat szereted.

Sok plátói fiú barátod van

Ha a barátaidra gondolsz és a legtöbb fiú, akikkel soha nem volt köztetek semmi testiség, érzel bármelyikük iránt többet, mint pusztán barátság? Nem, hiszen ők is úgy tekintenek rád, mintha egy lennél a sok haver közül. 

Folyton Tumblr-en lógsz

Ha valamire kiváló a Tumblr, az az, hogy a szexuális fantáziáid felfedezd rajta. Ez a közösségi oldal ugyanis híres progresszivitásáról és arról, hogy tagjai mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen. Ezek után nem meglepő, hogy a legtöbb leszbikusokat ábrázoló művészi fotót vagy pornó gifet, videót itt találod, de ha van ott blogod, ezzel már úgyis tisztában vagy. 

IgorVetushko/depositphotos.com

A szíved mélyén érzed

A legtöbb esetben az ember tudja, kihez vagy kikhez vonzódik, de a család és a társadalmi elvárások olyan erős nyomást tesznek rá, hogy sokszor még önmaguknak is félnek bevallani az igazságot.

Nem könnyű, de fel kell vállalni, kik vagyunk, mert ezáltal felszabadulunk és csak így lehetünk boldogok. 

Már megkérdőjelezted a szexualitásod

Ha volt már párkapcsolatod férfiakkal, de nem voltál boldog és feltetted magadnak a kérdést, hogy egyáltalán hozzájuk vonzódsz-e, az egy intő jel. Ha határozottan hetero lennél, ilyen gondolatok fel sem merülnének benned. 

Izgatnak a leszbikusokról szóló szerelmi történetek

Ha leszbikus erotikáról olvasol, vagy egy női szerelemről szóló filmet nézel és nemcsak megszólítva érzed magad, de izgat is, valószínű, hogy a lányokhoz vonzódsz, vagy biszexuális vagy. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!