5 dolog, amit muszáj tudnod, ha fiatalabb pasival kezdesz randizgatni

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit muszáj tudnod, ha fiatalabb pasival kezdesz randizgatni

Kép forrása: unsplash

Sokan gondolják úgy, hogy a párkapcsolatok szempontjából az a legjobb, ha a pasi néhány évvel idősebb a lánynál. Ez viszont egyáltalán nincs kőbe vésve, és ha úgy hozza a sors, hogy egy nálad fiatalabb sráccal kezdtél el ismerkedni, semmiképp se dönts kizárólag a kor alapján. Ugyanis annak is megvannak az előnyei, ha nálad fiatalabb partnerrel vagy együtt. Most eláruljuk, mikre kell felkészülnöd egy ilyen eshetőségnél!

Miután hivatalosan is együtt vagytok egy sráccal, aki legalább 5 évvel fiatalabb nálad, hamar rájössz, hogy az ismerőseid körében él egy erőteljes tévhit.

Sokan ugyanis automatikusan azt gondolják, hogy ha egy srác korban alattad jár, biztosan sokkal éretlenebb, és gyerekesen viselkedik.

Pedig ez egyáltalán nem így van!

Az életkor nem határozza meg, hogy ki mennyire gyerekes gondolkodású: lehet, hogy egy 25 éves srác sokkal felelősségteljesebben gondolkodik, mint valaki, aki tíz évvel idősebb nála.

A személyiség és a felfogásmód ezen a téren jobban számít, így ne hagyd, hogy ez alapján elbizonytalanítsanak téged mások!

Egy dolgot biztosra vehetsz: a párkapcsolatotok minden lesz, csak éppen unalmas nem.

A fiatalabb pasi egyik előnye, hogy tele van energiával, lelkesedéssel, és szinte állandóan kitalál olyan programokat, amikkel megfűszerezi a hétköznapokat.

Mellette nem sok időd lesz otthon ülni és unatkozni, ami szuper, ha te is hasonló típus vagy, és szívesen mozdulsz ki a négy fal mögül.

Kutatások egyébként bebizonyították, hogy azok a nők, akik fiatalabb férfivel vannak együtt, sokkal boldogabbak és elkötelezettebbek, sőt, ezek a kapcsolatok kimondottan sokáig tartanak!

Ez is csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy nem a kor számít.