4 férfitípus, aki jó eséllyel félrelép majd - innen ismerheted fel őket

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
4 férfitípus, aki jó eséllyel félrelép majd - innen ismerheted fel őket

Kép forrása: DariYad/depositphoto.com

Természetesen nem szeretnénk senkit beskatulyázni, de azt el kell ismerni, hogy akadnak olyanok, akik már csak természetüknél fogva is komolytalanabbak az átlagosnál. Azok pedig, akik nem elég komolyak az életükben, a párkapcsolatukban sem feltétlenül lesznek azok… De milyen árulkodó jelei lehetnek annak, hogy a kiszemelted jó eséllyel félrelép majd?

Ezt a férfitípust könnyű felismerned: akármit mesél, rendszeresen a szexről van benne szó. Felemlegeti a korábbi kalandjait, és neked is állandóan célozgat, pontosan azért, mert egyszerűen az ő életében központi szerepet tölt be a szex. (Hidd el, más nőkkel is pontosan így viselkedik.)

Jellemző módon a párkapcsolatai azért értek véget, mert ő félrelépett és lebukott. Jó eséllyel te is úgy ismerted meg, hogy éppen volt barátnője, akit hogy, hogy nem, pont miattad készül kidobni. A sztori szerint már ezer éve rossz a kapcsolata a barátnőjével, nincs jövőképük, és egyébként is szakításra készült, de most, hogy te megérkeztél az életébe, egyértelmű, mit fog lépni… Tipikus nőcsábász duma, ami az esetek túlnyomó többségében sajnos bejön, úgyhogy nem fukarkodnak vele a férfiak.

A kérdés az, hogy nálad is nyert ügye van?

Ez a férfi alaphangon nagyon vonzó, és tulajdonképpen minden megvan benne, amire egy nő áhítozhat. Helyes arc, formás test, magabiztosság és sárm… Akkor mi lehet a gond?

Elsősorban az, hogy mindezzel a férfi is tökéletesen tisztában van, tudja, hogy nincs minden sarkon belőle még egy, úgyhogy könnyen visszaélhet azzal, amit a természet megadott neki – és persze, amit időközben tanult a nőkről.

Rövidebb kapcsolatokban egyáltalán nincs semmi probléma velük, bár makacsságuk miatt nem kifejezetten kompromisszum készek.

A gondok kicsit később szoktak jönni, és gyakran félrelépésbe torkollnak. Ennek részben az az oka, hogy az ilyen férfiak úgy érzik, képtelenek fizikálisan megmaradni egy nő mellett, részben pedig az, hogy az egójuknak egyszerűen szüksége van arra, hogy újra és újra hódítsanak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!