Szundi, Hapci vagy Morgó? 7 férfitípus A hét törpe alapján

Jankovics Anna
Írta: ,
Szundi, Hapci vagy Morgó? 7 férfitípus A hét törpe alapján

Hófehérke törpéi bizony jól kitalált karakterek, mindegyik egy-egy férfi típust jelképez. Téged melyik típussal hozott össze a sors? Hapci bizony nem az udvariasság mintaképe, Kukával egyszerűen nem lehet vitázni, Szundi pedig végig fogja aludni gyermeke első lépteit.

Vidor

Mellette vidám életre számíthatsz. És vidám éhenhalásra is. Mivel mindenből viccet csinál, nagy valószínűséggel nem becsülik a boncmester szakmában, ahogy a humortalan főnökkel rendelkező munkahelyeken sem - márpedig a munkahelyek legtöbbje ilyen.

Így nagy valószínűséggel egy idő után nem fogod élvezni humorát, mert te fogsz családot fenntartani. Ha csak, nincs a lottón szerencsétek, vagy neked nincs nagyobb humorérzéked, mint neki, mert ebben az esetben jó eséllyel pályázhattok a legszebb mosolyráncokkal rendelkező matuzsálem házaspárok díjára.

Szundi

Ő az, aki első randi alkalmával elalszik a moziban. Nem a film alatt, hanem már akkor, amikor pattogatott kukoricáért álltok sorba.

A társaságot szerető nőknek kimondottan ellenjavallt, ám ha mégis belekezd ebbe a kapcsolatba, mindig legyen nála pár öntapadós görkori kerék, ami rászerelve mobilizálhatóvá teszi a pasit.

A főzésnél figyelni kell arra, hogy olyan étel kerüljön elé, melybe belealudva nem okoz fulladást. Ő az, aki végig fogja aludni gyereke első lépteit, szavait, de még az arról szóló élménybeszámolókat is. Az összest.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?