7 tulajdonság amit a férfiak keresnek a nőkben

Zabolai Margit
Írta: ,
7 tulajdonság amit a férfiak keresnek a nőkben

Kép forrása: weheartit.com

A bugyuta vígjátékok sztereotípiái alapján hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hosszú lábak meg a nagy mellek mellett egy pasinak másra nincs is szüksége egy nőben. A valóság persze ennél összetettebb, és mindegy, ki mit akar elhitetni velünk, a férfiak is érző lények, akik nem elsősorban a borító alapján választanak társat maguknak. Összeszedtük a legfontosabb tulajdonságokat, amiket a legtöbb férfi keres egy igazi nőben.

Függetlenség Kép forrása: innashapovalova.com

Igaz, hogy a pasik élvezik a védelmező szerepét, de ez nem jelenti azt, hogy valaki olyan társaságára vágynának, aki teljesen életképtelen lenne nélkülük. Egy független nő saját munkával, saját hobbival, barátokkal és önálló élettel sokkal izgalmasabb.

Ahogyan te is szeretnél a férfira egyenjogú partnerként tekinteni, ő is szeretné látni a valódi személyiségedet.

Ha nem azért vagy vele, mert mindenképpen szükséged van a támogatására, hanem azért, mert egyszerűen szeretsz vele lenni, ezért helyet szorítasz neki az életedben, az igazán hízelgő számára.

Intelligencia Kép forrása: phototakes.net

Talán az egyik legkárosabb sztereotípia, hogy a férfiak félnek az okos nőktől – biztos van köztük olyan, aki valóban így tesz, de ha egészséges, normális felnőtt emberekről beszélünk, akkor ez nyilván valóan butaság.

Nem kell, hogy nyolc diplomád legyen, de ha van véleményed, nyitott vagy a beszélgetésekre és a tudásra, akkor természetes, hogy előnnyel indulsz azokkal szemben, akiknek a szellemi kihívás kimerül egy valóságshow szereplőinek nevének megjegyzésében.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba