Férfiaknak az életemből: annak, aki végig a szemembe hazudott

Dienes Petra
Írta: ,
Férfiaknak az életemből: annak, aki végig a szemembe hazudott

Kép forrása: unsplash.com

Petra sorozata folytatódik, amelyben minden volt szerelmének üzen. Tanulságos és rémisztően gyakori történetek ezek, amik veled is megtörténhetnek, vagy már meg is történtek.

„Ahogy vannak alapelvek, melyek irányítják a természetet, vannak olyan alapelvek is, melyek az emberek közötti kölcsönhatásokra vannak hatással. Az őszinteség például egy alapelv. Ha becsületes vagy, elnyered mások bizalmát. Ha tisztességtelen vagy és átvágod az embereket, egy darabig talán megúszod, de előbb-utóbb rájönnek és lebuksz.” – Sean Covey

Dühös vagyok rád még mindig, hiszen elképzelésem sincs, hogyan képes valaki úgy hazudni, mint te. Mert te nem csak a száddal hazudtál, hanem hazudtál a szemeddel, a lelkeddel, a tetteiddel, minden létező helyzetben, amiben ketten voltunk.

Én pedig még mindig nem értem, hogy lehet valaki ekkora mester. Persze, színész vagy, neked könnyű. Talán túl naív voltam, hogy azt hittem, szerepeket csak a színpadon, vagy a kamera előtt öltesz. De mondd, mi szükség volt minderre? Én őszinte voltam veled az első pillanattól kezdve. Nem akartam játszmázni és erről felvilágosítottalak egyértelműen. Pont úgy, ahogy azt akkor is tettem, amikor először a tiéd lettem. Határozottan a tudtodra adtam, hogy nem vagyok bárkié. Szükségem van arra, hogy tisztelj, hogy értékelj és azzal a tudattal érj hozzám, hogy nem az a lány vagyok, akit másnap eldobhatsz, mert megkaptad, amit akartál. Ekkor mélyen a szemembe néztél, magadhoz húztál és megígérted, hogy ettől nem kell félnem.

Kértelek, hogy légy velem őszinte, hiszen én egy pillanatig sem hazudtam neked. Te viszont igen. Végül egy hétbe sem telt, hogy eltűnj az életemből és nevetséges kifogásokkal tartsd fenn az érdeklődésem.

Nevetséges kifogásokkal és súlyos, mégis üres szavakkal, amiknek kettőnk közül csak én tulajdonítottam jelentőséget.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!