9 dolog, amit a férfiak őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is tudsz róla

Szőke Angéla
Írta: ,

Sosem szerettem az ajkaimat, az egész számmal nem voltam kibékülve. Az alsó ajkam túl vastag, a felső pedig vékony. Tinikoromban próbáltam mindig vastagabbra húzni szájkontúrceruzával, mondanom sem kell, legtöbbször úgy néztem ki, mint egy bohóc. Aztán egy nyári munkám alatt egy külföldi srác csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy szexi a szám és már tovább is ment. Én pedig ott álltam leesett állal, hogy a szám, amit én mindig utáltam, egy helyes srácnak tényleg tetszik?

Onnantól kezdve szerettem a számat, ez az odavetett, kedves megjegyzés teljesen megváltoztatta a hozzáállásom. Azóta jó pár kapcsolatom volt és szinte az összes barátomnál előfordult, hogy kaptam egy teljesen meglepő bókot a semmiből. Mert a nők igazából nem is feltétlenül tudják, a férfiak mit találnak izgatónak. Íme tíz példa, amikor szexi vagy, de nem is tudsz róla.

Amikor felszabadultan nevetsz Kép forrása: pinterest.com

Nemcsak a mosoly szépít meg – egy felszabadult, fejet hátravetős, hangos kacaj mindenkinek jól áll és ellenállhatatlanul bájossá varázsol a pasik szemében.

Amikor hazaesel edzésről Kép forrása: pinterest.com

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzók leszünk a szemében.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv