Erre a 7 dologra vágynak a férfiak egy kapcsolatban

Erre a 7 dologra vágynak a férfiak egy kapcsolatban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Erre a 7 dologra vágynak a férfiak egy kapcsolatban

A férfiakban az a jó, hogy nem bonyolultak és könnyű őket boldoggá tenni. Viszont mi nők hajlamosak vagyunk túlgondolni ezt is, ezzel pedig teret engedve a sokszor értelmetlen vitáknak. Kíváncsiak voltunk, hogy valójában mi az néhány dolog, ami számukra elengedhetetlen egy kapcsolatban, így meg is kérdeztünk néhány igazán belevaló férfit.

Biztonság és bizalom

Ez az, ami mindannyiuk szájából elhangzott. Talán azért, mert ez a legfontosabb alapja egy párkapcsolatnak.

A legtöbb férfi állandó rohanásban él munkája miatt, így elengedhetetlen, hogy legyen egy biztos pont az életükben. Nekünk, nőknek pedig meg kell teremteni számukra az „otthon melege” érzést.

Legalábbis a legtöbbünkben benne van a gondoskodásra való hajlam, aminek a férfiak persze csak örülhetnek.

Tiszta otthon

A megkérdezett férfiak közül egytől egyig leszögezték, hogy egyikük sem takarítónőként tartja barátnőjüket, viszont igenis fontos számukra, hogy választott hölgyük kellően igényes legyen közös otthonukra.

Számos elkeserítő példával reprezentálták, hogy mennyire kiábrándító volt, mikor ők mostak, takarítottak párjuk után, míg ő tökéletesen elvolt a koszban is. Na, de azt hiszem ebben egyetérthetünk velük.

Egy nő igenis legyen igényes az otthonukra és ez nem azt jelenti, hogy alárendelt pozícióban lenne egy kapcsolatban.

Ennek függvényében persze mi is elvárhatjuk, hogy a tipikus férfimunkák (úgy, mint a villanykörte kicserélése) ne okozzon problémát párunknak.

Nyílt kommunikáció

A pasik arról is informáltak, hogy mennyire idegesíti őket, mikor párjaikból nem tudják kihúzni, hogy éppen mi a bajuk.

Páran ilyenkor tehetetlenül elvonulnak inkább és magukra hagyják őket, viszont olyan is akad, aki órákig könyörög párjának, hogy végre bökje ki, mi a baj. És ez megőrjíti őket.

Egyből nekem is szegezték a kérdést, hogy miért nem lehet a nőkkel nyíltan kommunikálni? Ha nekik bajuk van, akkor mondják, ők is ezt várnák el tőlünk.

Hát azt hiszem ebben nem jutottunk dűlőre.

A rendszeres szex

Hiába, egy kapcsolat lángját fent kell tartani és ezt azt gondolom, hogy mindkét fél igényli is.

A baj csak akkor kezdődik, ha a nő elkezdi megvonni a férfitól és persze ezzel együtt rengeteg konfliktus veszi kezdetét.

Megkérdezett pasijaink valósággal fel voltak háborodva, hogy az a nő, aki ilyet tesz, az megássa előre kapcsolatuk sírját. Utána meg csodálkoznak, ha félrelépnek.

A csapatban olyan is volt, aki ezt személyesen átélte és természetesen szakítás lett a vége. Véleményük szerint ezt a nőnek meg kell adnia nekik, ugyanis gyakran a szex hiánya vezet az esetleges félrelépésekhez.

Támogatás

A csapatban akadt olyan, akinek a támogatás szerepelt az első helyen, ugyanis nagy szerelmével ennek hiánya miatt következett be a szakítás.

Párja képtelen volt elfogadni, hogy heti három napot külföldön tölt és egyre jobban úrrá lett rajta az elhanyagoltság érzése.

A másik oldalról viszont pont azért hajtott ennyire párja, hogy biztosítsa közös jövőjüket. Éppen ezért egy olyan társra van szüksége, aki így egészében látja a dolgokat és a közös jövőjükre is gondol.

Főzőtudomány

Volt, akinek ez különösen fontos volt, de volt, akinek egyáltalán nem számít, hogy párja szeret, vagy tud e főzni.

Na, de az előbbiek részletesen kifejtették, hogy mennyire imponál, ha szerelmük néhanapján finom vacsorával várja őket haza, vagy helyt áll akkor is, ha vendégek érkeznek hozzájuk.

De abban megegyeztek, hogy nem kell a nőnek egész nap a tűzhely mellett állnia, sőt gyakran ők lepik meg kedvesüket egy-egy specialitásukkal.

Tervezés

Azt azért leszögezném, hogy az általunk kiválasztott pasik egytől egyig ambiciózusak a saját szakmájukban.

Éppen ezért fontos számukra, hogy a párjaikban is lássák az előrelépésre való hajlamot, hiszen fontos számukra, hogy lehessen az illetővel tervezni.

Vagyis a nő is valósítsa meg a saját álmait, érje el a sikereit, mert szerintük így tudnak majd igazán nagy örömmel belevágni a családalapításba.

Kifejezetten irtóztak a karrierista nőtípustól, aki inkább a munkáját választja a család helyett.

Állításuk szerint jó, ha egy nő ambiciózus, de, ha eljön az ideje, ez ne gátolja meg a közös jövőjüket.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!