5+1 női szokás, amit utálnak a férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,

Mi nők azt gondoljuk, hogy a férfiakat azzal a néhány plusz kilóval, esetleg túl nagy orral, vagy pár „no make-up” nappal akasztjuk ki, pedig valójában ezek a tényezők érdeklik őket a legkevésbé. Azonban van pár dolog, amivel tényleg az őrületbe tudjuk őket kergetni.

Te hány olyan nőt ismersz a közvetlen környezetedben, aki őszintén tudnak dícsérni egy másik nőt, esetleg jó tanácsokkal ellátni?

Ha sokat, akkor szerencsés vagy, ugyanis a nők többsége imádja kritizálni nőtársait.

„Láttad mekkora a hátsója?”,„Tuti sok pasival bújt ágyba ezért a pozícióért.”…és még tudnánk sorolni, de, ha szeretnél jó fej barátnő lenni, akkor ezt kerüld a jövőben.

A pasik nem szeretik a pletykás, utálatos nőket, ezt jól jegyezd meg. Azzal viszont egyből leveszed a lábáról, ha megdicsérsz más nőket, kedves vagy velük, amit egyébként meg miért ne tennél?

A félreértések elkerülése végett, igen, a nőknek is joguk van inni és jól érezni magukat.

Ezzel talán mindenki egyetért, kivéve, ha a vodkás üveg túlságosan megszalad és az egyébként bájos, kecses nőről kiderül, hogy valójában korántsem az.

Persze a legtöbb ember szembesül az alkohol hatásával, de azért arra figyelj, hogy a nagy Ő jelölt ne csak a wc-t támasztva lásson szombat esténként.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!