Az oka annak, hogy a férfiak jelentős része szívesen ismerkedik idősebb nővel

Szirák Viki
Írta: ,

Évtizedekkel ezelőtt még mindenki felkapta a fejét arra, ha egy nő nála 10, vagy akár 20 évvel fiatalabb férfivel ismerkedett. Mára viszont már egészen sokat változott a helyzet. Sőt, ami azt illeti, egyre több nő ismerkedik szívesen fiatalabb férfiakkal, és rengeteg esetben ezek a kapcsolatok komolyak is.

Eláruljuk, mi az oka annak, hogy a férfiak szívesen randiznak idősebb nőkkel!

Egy idősebb nőnek több tapasztalata van, és nem csak az ágyban! Ő többet látott az életből, bölcsebb, jobban kezeli a bonyolult élethelyzeteket, ez a fajta megoldókészség pedig igazán vonzó a férfiak szemében.

Azt érzik, hogy tanulhatnak a nőtől, fejlődhetnek mellette, és - még ha általában ez a pasik "feladta" is -, biztonságban érezhetik magukat mellettük, mert mindig tudják, mi a teendő.

Egy idősebb nő már tisztában van azzal, hogy mit akar az élettől, határozottabb, és ez a hétköznapokban vagy épp az ágyban is megmutatkozik. A férfiak szemében nagyon vonzó az, aki képes kezébe venni az irányítást!

Az emberek többsége leginkább a saját korosztályával tölt sok időt. És ebből kifolyólag randizgatni is olyanokkal kezdenek, akikkel nagyjából egyidősek.

Ezért amikor egy srác megismerkedik egy idősebb nővel, azt kezdi érezni, hogy a világot egészen más lencsén keresztül is lehet nézni.

Hiszen egy ilyen nőnek más véleménye van például a politikáról, a munka világáról, a filmekről vagy éppen az anyagi döntésekről; a beszélgetések pedig sokkal izgalmasabbak lesznek, mint korábban másokkal.

Rengeteg hasznos tanáccsal tudja ellátni őt, és a férfi azt kezdi érezni, hogy hatalmasat fejlődik mellette.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba