9 dolog, amit a férfiak őrülten szexinek találnak, te pedig nem is tudsz róla

Szőke Angéla
Írta: ,

Sosem szerettem az ajkaimat, az egész számmal nem voltam kibékülve. Az alsó ajkam túl vastag, a felső pedig vékony. Tinikoromban próbáltam mindig vastagabbra húzni szájkontúrceruzával, mondanom sem kell, legtöbbször úgy néztem ki, mint egy bohóc. Aztán egy nyári munkám alatt egy külföldi srác csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy szexi a szám és már tovább is ment. Én pedig ott álltam leesett állal, hogy a szám, amit én mindig utáltam, egy helyes srácnak tényleg tetszik?

Onnantól kezdve szerettem a számat, ez az odavetett, kedves megjegyzés teljesen megváltoztatta a hozzáállásom. Azóta jó pár kapcsolatom volt és szinte az összes barátomnál előfordult, hogy kaptam egy teljesen meglepő bókot a semmiből. Mert a nők igazából nem is feltétlenül tudják, a férfiak mit találnak izgatónak. Íme tíz példa, amikor szexi vagy, de nem is tudsz róla.

Egy jó étvágyú lányt imádnak a fiúk, egy folyton diétázó és csak salátát csipegető nő viszont lelombozza őket.

Nincs annál vonzóbb számukra, mint amikor jó étvággyal befalsz egy normális adag ételt! Nem arról van szó, hogy egy teljes csülköt bepusztíts előtte - habár, ha ezt kívánod és így vagy önmagad, miért ne? - de egy átlagos főétellel te is és ő is elégedett lesz!

Ha máris a diétádat vagy a speciális táplálkozási szokásaidat ecseteled, azt üzened neki, hogy nem tudsz örülni rendesen az életnek és elégedetlen vagy önmagaddal.

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzók leszünk a szemében.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!