3 dolog, amit a férfiak teljesen másképp csinálnak a szakítás után, mint a nők

Szirák Viki
Írta: ,

Ha éltél már át szakítást, tudod, hogy zajlik az elkövetkező néhány hét, sőt, egyes esetekben hónap. Hatalmas űrt érzel a mellkasodban, magányos vagy, és legszívesebben egész nap csak sírnál. Aztán megpróbálsz erőt venni magadon, bulizol és a barátnőiddel találkozol, de mégis folyton ő jár az eszedben. Hónapok telnek el, mire eljutsz arra a pontra, hogy órákon keresztül eszedbe sem jut az exed, de sokszor a legapróbb dolgok is képesek ismét visszalökni a szakadék mélyére. De mi a helyzet a pasikkal? Vajon ők hogy viselik a szakítást? Most eláruljuk, mi az a három dolog, amit ők másképp csinálnak, mint mi!

Amikor szakítotok a pasiddal, az elkövetkező hetekben neked is az az első dolgod reggelente, hogy ellenőrzöd, mit csinált a közösségi oldalakon, igaz? Szinte rutinszerűen ellenőrzöd, ki lett az új ismerőse, és ki lájkolta be az új fotóját. Majd ezek után elérkezik az a pont, amikor mindenféle fotót és vicces bejegyzést teszel közzé, hogy lássa az exed, milyen klassz az életed nélküle.

Nos, tudnod kell, hogy valójában a pasik is a közösségi médiához fordulnak a szakítást követően, és igen, ők is ellenőrizgetik az üzenőfalad. De nagyon figyelnek arra, hogy ez sose derüljön ki számodra.

Nem, ők biztosan nem posztolnak sörözős szelfit és szakítós zenét a saját falukra, hogy féltékennyé tegyenek téged, és a képeidet sem lájkolják; inkább nem mutatják meg a neten az érzéseiket, de attól még gondolnak az exükre.

Míg te otthon ülsz, és el sem tudod képzelni, hogy valaha is beleszeress valaki másba, addig a pasik ennek az ellenkezőjét csinálják. Igen, tudjuk, hogy ezt most nagyon rossz hallani, de az egójuk miatt rögtön belevetik magukat a csajozásba: muszáj visszaigazolást kapniuk arról, hogy még mindig igazi nőcsábászok, akik bárkit megkaphatnának.

Ez sokkal egyszerűbb megoldás számukra, mint otthon ülni egyedül, és beismerni, hogy valójában milyen csodálatos nőt veszítettek el. Inkább úgy tesznek, mintha ez az egész nem számított volna, mert akkor biztosan nem tudatosul bennük, mekkora hibát követtek el.

Egyébként előbb-utóbb ez megtörténik, jónéhány átbulizott éjszaka után, ám akkor általában már elkésnek ezzel a vallomással.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019