Megkérdeztük a férfiakat, mennyi idő kell nekik, hogy kiheverjenek egy szakítást

Szirák Viki
Írta: ,
Megkérdeztük a férfiakat, mennyi idő kell nekik, hogy kiheverjenek egy szakítást

Kép forrása: unsplash

A nők és a férfiak egészen máshogy dolgozzák fel a szakítást. Míg mi hajlamosak vagyunk az első 2-3 hétben végig szomorkodni, és utána érezzük csak jobban magunkat, addig a pasik az első pár hétben vannak jobb állapotban, és körülbelül egy hónap után zuhannak maguk alá. Nem véletlen, hogy az exed kábé ennyi idővel később ír rád! Mi most néhány férfi véleményét kérdeztük ki arról, ők mit csinálnak egy szakítás után, és nagyjából mennyi idő után tudnak továbblépni.

"Ilyenkor utálok otthon lenni, mert csak agyalnék azon, hogy mi történt. Ennek mindig az a vége, hogy ráírok az exemre, aztán kezdődik minden előröl.

Úgyhogy egy ideje már inkább felhívok egy-két havert, hogy nincs-e kedvük meginni valamit, és elmegyünk bulizni. Ez legalább eltereli a figyelmemet, ismerkedni is tudok, és könnyebben elfelejtem a csalódást.

Általában pár hónap, és már teljesen jól vagyok." - Jocó, 28

"Sosem barátkozom exekkel, ezért amikor szakítok valakivel, az első, hogy törlöm az ismerőseim közül. Van, aki szerint ez gyerekes, de engem kimondottan idegesít, ha szakítás után a másik új fotóit látom, meg hogy milyen jól érzi magát.

Ezután a közös fotóktól is mindig megszabadulok, törlöm a beszélgetéseket, vagyis mindent, ami rá emlékeztet. Nekem ez segít abban, hogy továbblépjek.

Hogy mennyi időbe telik ez, az persze a kapcsolattól is függ.

Ha csak pár hónapot voltunk együtt, akkor kábé pár hét alatt jól vagyok, ha viszont éveket töltöttünk együtt, akkor megesik, hogy még egy év után is sokszor eszembe jut az exem." - András, 32

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!