5 pasit kérdeztünk: miért szívódnak fel a férfiak nyomtalanul a randi után?

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 pasit kérdeztünk: miért szívódnak fel a férfiak nyomtalanul a randi után?

Képzeld el az alábbi helyzetet: megismerkedsz egy sráccal, sokat beszélgettek a neten, a randi szinte forgatókönyv szerint alakul, majd egyszer csak puff – Mr. Tökéletes hirtelen felszívódott. Sehol egy hívás, vagy egy üzenet, amiben elárulja, mi történt. Egyszerűen csak egyik napról a másikra eltűnik, mint akit kitöröltek az egész univerzumból; és még a te megkeresésedre sem reagál. Ha voltál már ilyen helyzetben, pontosan tudod, milyen gondolatok kavarognak benned. Vajon te rontottál el valamit? Esetleg nem vagy elég vicces/szép/okos? Most megkérdeztünk öt srácot, szerintük mi lehet a nagy eltűnés hátterében!

„Ha randiról, vagy ismerkedésről van szó, és a pasi ezek után hirtelen eltűnik, valószínűleg időközben rájött, hogy mégsem érdeklődik annyira a lány iránt. Nincsenek egy hullámhosszon, nem egyezik a véleményük, de igazából bármi lehet. Ilyenkor szerintem kényelmi megoldásként választja azt, hogy eltűnik, mert nem akarja megbántani a lány érzéseit.

A másik opció, hogy azért nem szóban mondja ezt meg neki, mert akkor biztosan reagál rá valamit a csaj, és talán tart ettől. Így meg „amit nem tudok, az nem fáj” alapon kislisszol – a lány pedig maximum mérgelődik kicsit, vagy ír egy üzenetet a Facebookon, de nem szemtől-szembe történik a dolog. Bár azt hozzá kell tennem, hogy én ezzel a módszerrel nagyon nem értek egyet.” – Dániel (22), tanuló

Távkapcsolat kizárva? Kép forrása: flickr.com

„Én csak egyszer választottam ezt a megoldást. A neten elkezdtem ismerkedni egy csajjal, már egy ideje beszélgettünk, elég sokat, de végül a távolság miatt úgy döntöttem, hagyom a dolgot.

Nehéz volt összehozni a találkozókat, távkapcsolatot pedig nem akartam, nem igazán hiszek bennük. De persze nem csak ez lehet az oka annak, ha valaki felszívódik.

Egy barátom például azért tűnt el egyszer, mert lelki gondjai voltak épp, és inkább arra akart fókuszálni, ebbe pedig nem szívesen avatta volna be a lányt, akivel ismerkedett.” – Zsolt (27), fotós

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!