4 ok, amiből a férfiak azt gondolják, hogy nyomulsz rájuk

Írta: ,

Nem szokatlan női tulajdonság a dolgok túlkombinálása. Jelen esetben az, hogy mikor vagy túl sok, vagy túl kevés a pasik számára? Nyilván minden ember más és más, de valljuk be, vannak olyan apró tényezők, melyek a férfiak számára egyértelmű jelek a részedről. A kérdés már csak az, hogy ezt pozitívan, vagy negatívan fogadják e majd.

A szemkontaktus Kép forrása: facebook.com

1/4 A szemkontaktus

Ezzel kezdenénk, hiszen ez a legalapvetőbb ok, ami miatt egy pasi joggal gondolhatja, hogy tetszik neked.

Szóval vigyázz a túlzott szemezéssel és csak azon a férfin akadjon meg a tekinteted, akitől tényleg szeretnél valamit.

Vannak nők, akikben kódolva van a szexi nézés, így ők még az élettelen dolgokra is képesek olyan pillantást vetni, amitől életre kelnek. Ez részben jó, részben rossz. Jó, mert számukra nem okoz gondot a szemkontaktus, viszont probléma is lehet, ha ezzel minden olyan pasit maguk köré csalogatnak, akit egyébként nem szeretnének.

Talán itt is az arany középútra kellene törekedni, vagyis, csak akkor akadjon meg a szemed egy pasin, ha komolyan tetszik neked.

 

Az érintés Kép forrása: cuded.com

2/4 Az érintés

Az érintés a legintimebb dolog, ami két ember között létrejöhet, így érthető, hogy a pasi egyből azt a következtetést vonja le, hogy nyomulsz rá, ha például beletúrsz a hajába.

Ez egy olyan női praktika tud lenni, amiért megőrülnek a férfiak, szóval nyugodtan élj vele, ha tudatni szeretnéd szimpátiádat a kiszemelt férfi felé.

Viszont azt érdemes tudnod, hogy nem mindegy, hogy hol kezded az érintést.

Az előbb említett hajba túrás például egy finom, mégis nagyon szexi módja lehet vonzalmad érzékeltetéséhez, viszont, ha mondjuk a combját fogdosod, akkor egész más képet alakítasz ki magadról a pasi szemében.

Tudod, mindent a szemnek, semmit a kéznek (legalábbis az elején).

Ha folyamatosan keresed őt Kép forrása: makelifeeasier.pl

3/4 Ha folyamatosan keresed őt

Hidd el, hogy a férfiak korántsem gondolják túl a dolgokat annyira, mint mi. Azért mondjuk ezt, mert talán te is beleestél abba a hibába, hogy egy sikeres randi után napokig csak a telefonodat lested és vártad a „jó volt veled” üzenetet.

A férfi agy viszont teljesen másképp működik, vagyis nem érdemes semmilyen következtetést levonnod, ha esetleg csak másnap, vagy harmadnap ír rád. Ő is éli az életét, de ez nem azt jelenti, hogy ne gondolna rád, vagy ne szerette volna a veled töltött perceket.

Ne ess abba a hibába, hogy a randi után egyből elkezded zaklatni, mert ezzel könnyen elriaszthatod az álompasit. De a másik végletbe se menj át, vagyis, hogy mindig megvárod, hogy ő keressen. Miután már kialakult köztetek egy laza beszélgetési stílus, nyugodtan írj rá akkor, amikor éppen úgy érzed.

Követed őt Kép forrása: thesweetestthingblog.com

4/4 Követed őt

Az nagyon jó dolog, ha kiderítetted, hogy mi az áhított pasi törzshelye, mert így egyszer-egyszer eljátszhatod, hogy véletlenül betévedtetek oda a barátnőiddel, de ezt szigorúan csak egyszer lőheted el. Főleg akkor, ha azt látod, hogy a kiszemelted ennek nem annyira örül.

Vannak olyan bulik, ahol nem biztos, hogy veled szeretne lenni és ezt tiszteletben kell tartanod. Ahogy ő sem megy oda hozzád, mikor éppen csajos estét tartasz a barátnőiddel. Ha például meglátod, hogy valamilyen eseményre beregisztrált, akkor attól neked még nem kell egyből oda rohannod.

Ezzel a pióca hozzáállással csak még messzebbre taszítod azt a valakit, aki amúgy még a pasid is lehetne. Várd meg, míg elhív téged, utána viszont kötelező menned.