A pasik észre sem veszik, hogy a következő 15 apróság milyen sokat jelent egy nőnek

Szirák Viki
Írta: ,

A férfiak és a nők egészen másként gondolkodnak, ez pedig a párkapcsolatokban mutatkozik meg legjobban. Míg számodra bizonyos dolgok maguktól értetődőek, addig lehet, hogy a párodnak egyáltalán nem azok. És valószínűleg ez tehet arról, hogy a férfiak sokszor nem is sejtik, az alábbi 15 apró dolog milyen sokat jelent egy nőnek. Pedig jó lenne, ha minél több pasihoz eljutnának ezek az infók!

1. Amikor megdicsér téged a párod valamiért, amiről te azt gondoltad, hogy észre sem fogja venni. Például, hogy milyen jól áll neked az új ruhád, vagy akár azért, hogy kivételesen reggel kivasaltad a hajad.

2. Ha „Jó reggelt, drágám!" üzenettel indítja a napot, és érezteti veled, hogy már az ébredés után te vagy az első gondolata. Ennél szebb dolgokra nem is lehet felkelni!

3. Miután egész nap robotoltál a konyhában, hogy finom vacsorát készíts, és a végén nemcsak megköszöni, de felajánlja, hogy elmosogat helyetted. Néha nagyon jó érzés, hogy valaki leveszi a terhet a válladról!

4. Amikor az ajtón belépsz egy fárasztó nap után, és a párod megkérdezi, hogy telt a napod. Nem azért, mert illik érdeklődni, hanem azért, mert tényleg kíváncsi rá!

5. A férfiak nem igazán szeretnek szelfizni, de nagyon jó érzéssel tölt el, ha egy kirándulás során nem neked kell kérned a közös képet, hanem ő áll elő az ötlettel.