5 dolog, amit a férfiak nem értenek a nők testével kapcsolatban

Szőke Angéla
Írta: ,
5 dolog, amit a férfiak nem értenek a nők testével kapcsolatban

Kép forrása: unsplash.com

Nem titok, hogy a férfiak imádják a női testet. Ruhában, vagy anélkül, mindenhogy. Arról viszont, hogy az általuk csodált női test hogyan működik, ijesztően keveset tudnak, sőt, néhányuk egyenesen undorodik bizonyos folyamtoktól, amik a női testben végbemennek. Az alábbi öt dologgal kapcsolatban ne lepődj meg, ha a párod teljesen tudatlannak bizonyul.

1. Ráhangolódás

A férfiak bárhol és bármikor készen állnak a szexre, ezért nehezen értik meg, hogy a nőknek miért van szüksége előjátékra - tisztelet a kivételnek. Mivel számukra a szex sokkal inkább fizikális tevékenység, mint érzelmi, nekik igazán nem kell sok, hogy kedvet kapjanak hozzá. Nekünk, nőknek viszont „hangulatba” kell kerülnünk és az előjáték éppen erre való.

Nem kell, hogy egy órán keresztül tartson, de egy kis bók, simogatás és kényeztetés igazán fel tudja korbácsolni egy nő vágyait.

Amennyiben ők odateszik magukat, úgy mi is arányosan nagy elánnal viszonozzuk a kéjt. 

2. Menstruáció

A legtöbb férfi számára felfoghatatlan, hogy napokig vérzünk és mégsem halunk meg. Valószínű, hogyha ezen nekik kellene havonta keresztülmenniük, már kitört volna a harmadik világháború. Ha olyan férfiúval hoz össze a sors, aki ezt az időszakot csak „orál-hétnek” hívja, akkor szépen hagyd faképnél.

Nem várjuk el, hogy ilyenkor ők kényeztessenek minket a szájukkal, de a női test egyik természetes folyamatától ilyen mértékben undorodni gyerekes és kiábrándító tulajdonság.

Arról nem is beszélve, hogy milyen pitiáner dolog egy férfitől a menzeszre utalni, mikor egy nő zaklatott vagy ideges. Az ilyen férfiakat érdemes nagy ívben elkerülni.

3. Súly-ingadozás

A legtöbb nő önbizalma – bármilyen szomorú is ezt kijelenteni – sajnos többnyire a testsúlyától függ. Mivel kislány korunktól azt sulykolják belénk, hogy vékonynak kell lennünk, a legtöbb nő éhezteti magát, hogy elérje álmai alakját.

A böjtölés és a szigorú diéta sokszor eredményez falási rohamokat, ezzel előidézve a jojo effektust.

Ilyenkor a legrosszabb, amit egy férfi tehet, hogy megjegyzést tesz arra, hogy a párja hízott, hiszen ezzel pont azt fogja elérni, hogy a lány bánatában befal egy tábla csokit. Bárcsak tudnák a férfiak hogy ilyenkor egy kis pozitív megerősítés az, ami erőt ad a diéta vagy a sport folytatásához!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!