5 férfi, akinek nem lenne szabad visszaírnod, mégis megteszed

Szirák Viki
Írta: ,
5 férfi, akinek nem lenne szabad visszaírnod, mégis megteszed

Kép forrása: Slava14/depositphotos.com

Nehéz megállni, hogy ne írjunk vissza annak a srácnak, akibe fülig szerelmesek vagyunk, pedig néha ez lenne a legjobb döntés ránk nézve. Ha másért nem, már csak azért is, mert van, aki tényleg nem érdemli meg az időnket. Ezt pedig idővel te is belátod majd: most eláruljuk, ki az a pasi, akinek soha többet nem lenne szabad visszaírnod!

Aki megvárat téged

Felejtsd el azt a pasit, aki miatt azt fontolgatod, hogy mondvacsinált indokkal küldesz még egy üzenetet, mert órákig, sőt, napokig kell várnod a válaszára.

Aki miatt azon gondolkodsz, hogy talán veled van a baj: hogy nem vagy elég izgalmas vagy érdekes, esetleg béna beszélgetőtárs lennél. Hiszen nem vagy az!

Ha valaki miatt képes vagy magadra haragudni, holott te tényleg minden tőled telhetőt elkövettél azért, hogy fenntartsd az érdeklődését, inkább engedd el. Hiszen biztos, hogy nem érdemel meg téged!

Aki tőled várja a témákat Kép forrása: etsy.com

Soha ne írj vissza annak a srácnak, aki minden alkalommal tőled várja el, hogy irányítsd a beszélgetést.

Aki vagy megvárja, hogy folyamatosan feldobd a (számára) érdekes témákat, vagy szimplán hagyja, hogy a beszélgetés véget érjen egy hangulatjellel, mert nem reagál semmi mást az üzenetedre.

Mert ő az, akinek nem is fontos, hogy életben tartsa a társalgást, és emiatt még minimális erőfeszítést sem hajlandó tenni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv