5 dolog, amit a legjobban hiányolnak a férfiak az agglegény életből

Szőke Angéla
Írta: ,

Ha két ember szerelembe esik és úgy döntenek, hogy összeköltöznek, az egyrészt csodálatos, másrészt bizony vannak árnyoldalai is. Az együttélés ugyanis azt jelenti, hogy mindkét félnek fel kell adnia addigi független életét és alkalmazkodnia kell. Az összecsiszolódás nem mindig könnyű, de megéri, ha a pár tényleg komolyan veszi a kapcsolatot. Nézzük, mi az az 5 dolog, amit a férfiak a leginkább hiányolnak agglegény életükből.

1. Egyedül alvás

A férfiak kevésbé bújósak, mint barátnőik, és bizony néha próbára teszi a türelmüket, ha arra kelnek, hogy elzsibbadt kezük-lábuk, mert kedvesük koalamaciként csimpaszkodik rajtuk még álmában is. Azt sem szeretik, ha lehúzzák róluk a takarót, vagy ha korholják őket, mert horkolnak. És természetesen olykor ők is szeretnek kényelmesen szétterülni és terpeszkedni anélkül, hogy véletlenül lekönyökölnék barátnőjüket. Ezen problémák többségét megoldja egy jó méretű ágy, egy számmal nagyobb takaró és egy pár füldugó.

2. Magyarázkodás nélküli költekezés

Egy nőt az őrületbe kergethet, ha párja vesz a neten egy drága airsoft puskát, vagy egy memorabiliát kedvenc együttesétől, pláne akkor, amikor megbeszélték, hogy félretesznek a nyaralásra. Ilyenkor a férfi megpróbálja elmagyarázni, hogy ez egy limitált kiadás volt, ezért mindenképpen meg kellett venni, de ez a győzködés általában süket fülekre talál, ahogy a lányok is hiába fejtik ki a fiúknak, hogy igenis szükséges volt a huszonötödik pár tűsarkú cipő megvétele. A legcélszerűbb, ha a pár elfogadja a másik hobbiját és elnézi az arra való pénzköltést, persze ésszerű kereteken belül.

3. Büntetlen „anya kicsi fia” kapcsolat

Ha a párunk szereti az édesanyját, akkor örüljünk, mert az azt jelenti, hogy tiszteli a nőket és valószínűleg hozzánk is ilyen szeretettel viszonyul majd.

A hölgyeket azonban féltékennyé teheti, ha látják, hogy az anyós kényezteti és babusgatja az ő szerelmüket. Sok vita van abból, hogy a nő szeretne kedvesének anyja helyett anyja lenni és szóvá teszi, hogy szerinte nem egészséges ez a majomszeretet. Pedig a legjobb, ha hagyjuk, hogy időt töltsenek együtt, sőt, mi is elhívhatjuk az anyóst egy-egy külön programra, még akkor is, ha nem felhőtlen a viszony. Ha például megkérdezed tőle, hogyan kell a párod kedvenc ételét főzni, mindenkinél jó pontot szerzel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!