5 tipp, amivel elérheted, hogy egy pasi többet akarjon tőled

5 tipp, amivel elérheted, hogy egy pasi többet akarjon tőled

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 tipp, amivel elérheted, hogy egy pasi többet akarjon tőled

Az a csodálatos a nőkben, hogy képesek bármit elérni, amit csak akarnak. Így van ez a pasizás terén is. Nem kell ehhez dominának lenned, csupán elég, ha egy apró trükkel elvarázsolod a kiszemelt pasit és máris megszűnik számára az összes többi nő. Mi most ebben segítünk neked.

Légy önfeledt!

Nagyon sok nő indul el úgy bulizni, hogy vadászik.

Ezzel az a probléma, hogy ennek hatására teljesen befeszül, elkezdi megjátszani magát és egész este csak egy helyben feszeng, némi itallal a kezében.

Bármennyire is szeretnél pasit fogni magadnak, ne hagyd, hogy ez a stressz úrrá legyen rajtad, mert ezt a férfiak megérzik és egyből kerülni fogják a társaságodat.

Ha szórakozni mész, akkor szórakozz! Vagyis elsődlegesen ne az ott lévő pasiknak akarj megfelelni, hanem csakis magadnak.

Szedd össze a barátnőidet és csapjatok egy igazi táncos estét, de kizárólag önmagatok szórakoztatásáért.

Hidd el, ezzel rengeteg pasit fogtok magatok köré vonzani.

Csak őszintén!

Vajon miért gondolkoznak a nők folyton azon, hogy mit írjanak a pasiknak?

Egyszerre akarnak frappánsnak, okosnak és lehengerlően humorosnak tűnni, viszont van valami, amivel sokkal többet érhetnének el, ez pedig az őszinteség.

Mert bár lehet, hogy nagyon sok férfi kihátrál a beszélgetésekből, ha önmagadat adod, viszont lesz olyan is, aki kifejezetten értékelni fogja.

Mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni a másiknak, főleg egy kapcsolat elején, viszont sokkal többre mész azzal, ha őszinte vagy a másikkal, hiszen ez által tőle is ezt kapod majd vissza.

Ne akard annyira!

Furcsán hangozhat, de sokszor azzal lehet elrontani egy bimbózó kapcsolatot, ha túlságosan is akarod. Ilyenkor befeszülsz, nem látsz mást magad előtt, csak azt az egy pasit és ezzel őt is megijeszted.

Ha szeretnéd, hogy többet akarjon tőled egyszerű flörtnél, akkor be kell lazulnod és meg kell tanulnod sodródni az árral.

A férfiak többsége fél az elkötelezettségtől, így, ha azt látja rajtad egy pasi, hogy már az első randi után az esküvői dekorációkat fürkészed a neten, akkor biztos, hogy nem olyan lesz a folytatás, mint a te álmaidban.

Úgy állj hozzá!

Hiába, de a pasik megérzik, ha egy nő csak egy könnyed nyári flörtre használja őket.

Ugyanakkor azt is érzékelik, ha komolyabbak a szándékaid.

Ezt nem feltétlenül kell közölnöd vele, egyszerűen csak viselkedj úgy, hogy lássa, te nem egy egyéjszakás lány leszel.

Ehhez nincs szükséged semmilyen trükkre, hiszen, ha találsz egy pasit, akivel kapcsolatban így érzel, akkor azt ő is egyből tudni fogja.

Törődj vele!

Mikor már túl vagytok az első néhány randin, akkor felesleges azon görcsölnöd, hogy mikor ír rád napközben, vagy, hogy mikor hív el egy újabb randira.

Ezen a ponton már vagytok olyan szinten, hogy te is bátran érdeklődhetsz felőle, sőt, kell is. Ha úgy érzed, hogy megosztanád vele egy napod vicces pillanatát, akkor ne habozz, írj neki!

Minden embernek jólesik a törődés és ebből látni fogja, hogy gondolsz rá még akár a munkád során is. Ugyanez igaz a találkozókra is. Ha szeretnéd látni, akkor beszélj meg vele egy következő alkalmat és ne azon agyalj, hogy neki kellene ezt a lépést megtennie.

Ha ő már bőven kezdeményezett irányodba, akkor most te jössz. Mutasd meg neki, hogy téged is legalább annyira érdekel, mint te őt.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!