5+1 férfi típus, aminek a nők nem bírnak ellenállni

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 férfi típus, aminek a nők nem bírnak ellenállni

Vannak olyan férfiak, akik olyan hatást gyakorolnak a nőkre, hogy egyből azt érzed, kell neked. Egy megmagyarázhatatlan vonzalom köt hozzá és annyira a hatása alá kerülsz, hogy folyton ökölbe szorul a gyomrod, mikor meglátod. Ők azok, akikért mi nők megőrülünk.

A gyerekeid apja típus Kép forrása: ilycouture.com

Ő az, akivel már az első randi után tervezgetünk, ráadásul, ha szemtanúja leszünk annak, hogyan viselkedik egy gyerekkel, akkor utána már egy áruház babaosztályán találjuk magunkat. A nők többsége él-hal ezért a típusért, mert biztonságot nyújtanak, tudják, hogy egy ilyen férfi igazi társ, aki tökéletes apja lesz a gyerekeiknek.

Mielőtt kacérkodnál a gyermekvállalás gondolatával, előbb élvezd ki te a társaságát, ismerd meg jobban, hogy tökéletes csapattá váljatok mire családotok lesz.

A Védelmező Kép forrása: thefashionisto.com

Ha lerobbansz az autópályán, ő ott terem, amikor egy másik pasi nyomul rá, ő akkor is ott lesz, mert úgy érzi, hogy kötelessége téged megóvni minden bajtól. Te pedig nem tudsz ellenállni ennek a színtiszta férfias erőnek.

Biztos lehetsz benne, hogy ez a típus mindent megtesz érted és bármikor számíthatsz rá, mert a titkaid is jó helyen lesznek nála.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!