5 tipikus férfi típus a strandon – Női szemmel

Jankovics Anna
Írta: ,
5 tipikus férfi típus a strandon – Női szemmel

Nyár van, kánikula, az emberek nem csak hűsölésre vágynak, hanem arra az egyéni életérzésre is, amit csak a strandok tudnak nyújtani. Járjunk hát nyitott szemmel ott is…

A társasági ember

A társasági ember valójában nem társasági, csak gyáva egyedül menni bárhová. Párosával járnak medencébe, mosdóba, miközben szaftos és hangzatos hímsoviniszta mondatokat próbálnak kicsikarni magukból.

Hangjuk harsánysága fordítottan arányos önbizalmukkal. A társaság többnyire egy asztalt teljesen betakar poharakkal, üvegekkel.

Elhelyezkedésük a következő: az asztal mellett ülnek a lányok, asszonyok és az ő (leendő) férfijaik. Ez a status quo biztosítja a rövid pórázt. Az egyedülállók az asztal körül bolyongva keresik a helyüket és az alkoholos italt – emiatt van minden strandon kikopva körkörösen az asztal körül a fű.

A társasági ember jellemzője, hogy kora délutánra úgy kiakad a sok piától és a sok női test látványától, hogy jobb híján kikezd a társaság egy foglalt nőtagjával.

Az egyedülálló

Ránézésre lehet látni, hogy vadászni megy, nem viszi túlzásba a strandfelszerelést, ami konkrétan egy fürdőgatyát és egy vállra vetett törölközőt jelent. Tanyázási helye a medencelépcsők és a büfék környéke.

Egész nap eszik-iszik, folyamatosan mozgásban van.

Ha megáll, azt olyan helyen teszi, ahonnan az egész környéket belátja. Szeme úgy jár, mint a sublótfiók, figyelmének középpontjában kizárólag a másodlagos női nemi jelleg van.

Minél kisebb az önbizalma, annál nagyobb a valószínűsége, hogy magával viszi saját kiskorú fiát, vagy kér egyet kölcsön a családból, szomszédtól – aki ugyanúgy áll, viselkedik, néz, mint a mellette lévő egyedülálló hím.

Ő az, aki a lízingelt gyereket estére rákvörösen, napszúrással és sörszagúan, de boldogságban úszva viszi haza.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!