7 dolog, amiket ha megtalálsz egy férfi lakásában: azonnal menekülj

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 dolog, amiket ha megtalálsz egy férfi lakásában: azonnal menekülj

Kép forrása: unsplash

Friss kapcsolat esetén sorsdöntő jelentőségű lehet, hogy mit pillantasz meg a párod birodalmában lépve. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyek láttán jobb, ha azonnal felveszed a nyúlcipőt – mert az udvarlóddal valami valószínűleg nem stimmel. Persze, nem kötelező megfogadni a tanácsunkat, de később jusson eszedbe: mi bizony szóltunk előre!

Egy szál matrac Kép forrása: Zveiger/depositphotos.com

Ha a pasid tegnapelőtt költözött be a lakásba, s még várakozik az ágykeret szállítására, akkor semmi probléma. Amennyiben viszont egészen egyszerűen nincs ágya, s neki tökéletesen megfelel hosszú távon egy matracon aludnia, olyan emberrel hozott össze a balsors, akiben az otthonteremtő hajlam és az igényesség gyakorlatilag nulla.

Tiniként izgalmas lehet ilyen körülmények között pihenni ugyan, de egy felnőtt férfi legyen már ennél kifinomultabb!

Végül komolyra fordítva a szót: nem arra buzdítunk, hogy búcsú nélkül szállj ki egy kapcsolatból, ha az előbbieket tapasztalod. Egy őszinte beszélgetést mindenképpen megér a dolog – ám a nyúlcipőt attól még jobb, ha kéznél, azaz lábnál tartod!

„Képtelenség” Kép forrása: avintn/depositphotos.com

Ha valakinek egy fényképe sincs a saját múltjáról, az bizony nagyon furcsa dolog. Hiába élünk digitális korszakban, a kedvesed remélhetőleg még azok közé tartozik, akiről óhatatlanul készültek hagyományos, papír alapú fotók iskolás korában.

A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre (vagy éppen a sorozatgyilkosokra?) jellemző, hiszen ki az, aki megtagadja a saját életét, és nem szereti, ha ilyen formában körülveszik a szerettei?

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!