A legütősebb praktikák, ha szeretnéd felhívni magadra egy férfi figyelmét

Írta: ,

Hidd el, nem olyan nehéz felhívni magadra a pasik figyelmét, viszont nem feltétlen a dekoltázsod az egyetlen megoldás, ha ezt szeretnéd elérni. Biztos te is azt szeretnéd, ha maradandó emléket hagynál a férfiakban, ezért mindenképpen érdemes bevetned a következő praktikákat.

Talán túlságosan alábecsülöd a mosolygás erejét, pedig nagyon sok mindent elérhetsz vele.

Senki nem szeretne egy mélabús, folyton lefelé konyuló szájú ember társaságában lenni, mert valljuk be, az életkedvünk is elmegy ettől a típustól.

Ez nem azt jelenti, hogy neked az év minden napján mosolyognod kell, még akkor is, ha közben szomorú vagy, de, amikor tényleg jó a kedved, akkor ezt mutasd meg a világnak is.

És amint elkezded megmutatni ezt a ragyogó oldaladat, a pasiknak is sokkal jobban feltűnsz majd.

Téves gondolat, hogy csak a merész, kihívó öltözet hatásos náluk, ugyanis egy szép, női mosoly mindent felülír.

Bátorság! Kép forrása: annawithlove.com

Ha tetszik egy férfi, akkor nyugodtan mutasd ki! Ne várj a megfelelő pillanatra, mert az akkor van, amikor az első szikra feltűnik köztetek.

Lehet, hogy úgy gondolod, eljátszod a megkaphatatlan nőt, de ritkán születik love sztori a rideg, szörnyellás tekintetből.

Légy egy kicsit merészebb és vedd fel vele a szemkontaktust, vagy, ha lazább környezetben találkoztok, nyugodtan szólítsd le.

Nem, ez nem azt jelenti, hogy szemtelenül nyomulsz, hanem azt, hogy megadod neki a kezdeti jeleket - ha nem ért belőle, akkor talán mégsem vagytok egymásnak rendelve.