5 férfi elárulta, mi az oka annak, hogy egy-két találkozó után nem keresik többet a partnerüket

Szirák Viki
Írta: ,

Sor került az első randira, minden jól alakult, és úgy tűnt, hogy egy hullámhosszon vagytok. Aztán eltelt a találkozó óta egy nap, két nap, majd a harmadik is, és a partnered azóta sem adott életjelet magáról. Miután végül rávetted magad, és írtál neki egy érdeklődő üzenetet, nem is válaszol. De vajon mi az oka annak, hogy sok férfi se szó, se beszéd felszívódik egy-két (egyébként jól sikerült) randi után? Megkérdeztük őket, és elmondjuk, mit válaszoltak!

„Az egyik társkeresőn ismertem meg Nikit (nevezzük így), és rengeteget beszélgettünk. Elhívtam egy kávéra, az első találkozás jól sikerült, úgyhogy másodszor már moziba mentünk, mert vetítettek egy filmet, amit említett, hogy megnézne. Azonban feltűnt, hogy minden nap csak én keresem, és az elmúlt két hét alatt ő egyszer sem írt rám. Szóval eldöntöttem, hogy nem írok neki, de persze ha ő keres engem, természetesen válaszolok. Mit ne mondjak, teltek a napok, és hirtelen egyáltalán nem beszéltünk. Végül három hét után írt nekem, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy csak így felhagytam az ismerkedéssel. Hát, ő se keresett...”

- András, 35

„Volt már olyan, hogy randizni kezdtünk egy csinos nővel, aztán én voltam az, aki felszívódott. De erről leginkább az tehetett, hogy nem éreztem közöttünk azt a pluszt, és közben összetalálkoztam valaki mással, akivel már korábban történtek köztünk dolgok. Nem tartottam igazságosnak, ha mindkettejükkel ismerkedek, de mivel csak kettő találkozónk volt, nem éreztem azt sem, hogy muszáj lenne úgymond 'szakítani', ha még csak pár csók történt közöttünk. Kínos lett volna, és teljesen felesleges.”

- Tomi, 29

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!