5 férfi, akinek nem kellene sose visszaírnod, mégis megteszed

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 férfi, akinek nem kellene sose visszaírnod, mégis megteszed

Kép forrása: Slava14/depositphotos.com

Nehéz megállni, hogy ne írjunk vissza annak a srácnak, akibe fülig szerelmesek vagyunk, pedig néha ez lenne a legjobb döntés ránk nézve. Ha másért nem, már csak azért is, mert van, aki tényleg nem érdemli meg az időnket. Ezt pedig idővel te is belátod majd: most eláruljuk, ki az a pasi, akinek soha többet nem lenne szabad visszaírnod!

Aki nem tud dönteni Kép forrása: thefashionisto.com

Ne írj annak a srácnak, aki egyik nap még kedves üzenetekkel bombáz, és azt érezteti veled, hogy te vagy számára az Igazi, majd a következő nap se szó se beszéd eltűnik a föld felszínéről.

Aki nem képes döntésre jutni saját magában, és hajlandó emiatt téged akár lelkileg a padlóra küldeni, csak azért, mert hirtelen felindulásból rád vágyik.

Mert fontos tudnod, hogy valójában nem is téged akar, hanem egy társat, amikor épp egyedül érzi magát...

Aki megvárat téged

Felejtsd el azt a pasit, aki miatt azt fontolgatod, hogy mondvacsinált indokkal küldesz még egy üzenetet, mert órákig, sőt, napokig kell várnod a válaszára.

Aki miatt azon gondolkodsz, hogy talán veled van a baj: hogy nem vagy elég izgalmas vagy érdekes, esetleg béna beszélgetőtárs lennél.

Hiszen nem vagy az!

Ha valaki miatt képes vagy magadra haragudni, holott te tényleg minden tőled telhetőt elkövettél azért, hogy fenntartsd az érdeklődését, inkább engedd el. Hiszen biztos, hogy nem érdemel meg téged!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!