Felültetve! 5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj, ha ez bekövetkezne!

Berényi Nóri
Írta: ,

A nők többsége hajlamos már az első randi előtt megálmodni a férfival közös életüket, álmokat szőve a nem létező dolgokról. A másik fél persze még azt sem tudja, hogy a randira mit vegyen fel, nemhogy álmokat szövögessen egy nem létező életről. Legtöbbször ezeknek az eseteknek az a végük, hogy a férfi megijed, szinte valósággal menekül, a nő pedig ott áll széttárt karokkal, nem értve, hogy miért ültették fel már megint.

Első lecke: Ne zaklasd! Kép forrása: stylemepretty.com

El sem hinnéd hány olyan nőt ismerek, aki az első randi után pár perccel már a telefonján lógva várta a „jaj, de jó volt veled” üzenetet. Aztán hazaérve azon kapja magát, hogy még mindig nem csörrent meg a telefonja, sőt másnap reggel sem várja szívmelengető sms.

Na, ha most éppen a te egyik élethelyzetedet írtuk le, akkor szépen kérünk, hogy ne kezdj hódító akcióba és ne írogass neki romantikus hangvételű üzeneteket. A férfiak teljesen máshogy vannak bekötve.

Valószínű, hogy amikor te hazafelé sétálva azon morfondíroztál, hogy vajon észrevette e azt a kis oregánót a fogaid között, ő már rég meccset nézett a kanapéján.

 

Második lecke: Akadj le a social mediáról! Kép forrása: awake-smile.blogspot.hu

Na jó, bevalljuk ezt még nekünk is nehéz betartani, de akkor is meg kell tenned magadért. Ha folyton az ő profilját csekkolod, akkor egy idő után az őrületbe kergeted magadat és őt is.

Képzeld csak el, mennyire kellemetlen, ha véletlenül tudomást szerez arról, hogy non-stop vele vagy elfoglalva.

A férfiak alapvetően vágynak a szabadságra és ettől gyakorlatilag fojtogatva érzik magukat. Úgy, hogy még tulajdonképpen semmi sincs köztetek.

Nem azzal van baj, hogy párszor meglátogatod az oldalát, mert biztos lehetsz benne, hogy ő is ezt teszi a tiéddel, de ez ne legyen napi rutin, mert könnyen megfertőzhet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019