5 dolog, amiért okkal lehetsz féltékeny a kapcsolatodban

Írta: ,

A féltékenység természetes velejárója a kapcsolatoknak és valljuk be, néha talán még izgató is, mikor látod a pasid szemében, hogy bármire képes lenne, ha egy másik fiú hozzád érne... De mi van akkor, ha nem ezen az oldalon állsz, és Te vagy az, akin folyamatosan féltékeny a kapcsolatban? Íme 5 helyzet, amikor jogosan bújik elő belőled a zöld szörny, és nem csak beképzeled a dolgokat.

Amikor mindenki tanácsát megfogadja, kivéve a tiédet Kép forrása: studded-hearts.com

1/5 Amikor mindenki tanácsát megfogadja, kivéve a tiédet

Nyilván nem arra biztatunk, hogy csinálj „papucsot” a pasidból, és te oldj meg helyette mindent, de azért olykor-olykor jó érzés, ha meghallgatja a tanácsodat vagy esetleg meg is fogadja.

Viszont, ha te vagy az utolsó, akinek a szavára adna, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatotok jövőjén, hiszen ez az életetek minden területére kihat majd.

Nyugodtan hallgassa meg a családja, barátai, vagy a munkatársai véleményét, de ne feledd! Nektek kell egy csapatot alkotnotok és az már régen rossz, ha téged kizár minden döntéséből.

2/5 Képtelen kizárni az exét az életetekből

Na igen… az exek. Megvan az az érzés, amikor a pasid napi szinten chatel a volt barátnőjével, mondván, milyen jó barátok maradtak?

Sőt, néha még a ti programjaitokat is passzolja azért, hogy elmenjenek egyet inni a régi idők emlékére.

Ha pedig számon kéred, akkor még téged tart hisztisnek. Azt jó, ha tudod, hogy ez nem normális!

Az még csak-csak belefér, hogy néha megbeszélik kivel mi történt, de ha gyakoribb a dolog, akkor azt ajánljuk, hogy tedd fel magadnak a kérdést: Vajon még mindig érez valamit iránta???

3/5 Összenőtt a telefonjával

Elég érdekes feltételezésekhez vezethet, ha a pasid még a fürdőszobába is magával viszi a telefonját. Nyilván senkit nem fog felhívni, miközben a zuhany alatt áll, akkor meg joggal merül fel benned a kérdés, hogy miért vitte be magával.

Ha eddig nem adtál rá okot, hogy dugdossa előled a mobilját, akkor ülj le vele egy hosszabb beszélgetésre, mert bizony ez nem jelent jót. De! Semmiképp ne legyél az a barátnő, aki megvárja míg elalszik a pasija, utána pedig egy évre visszamenőleg elolvassa az üzeneteit. Inkább figyelj oda jobban az apró jelekre és, ha már úgy érzed, hogy egy harmadik fél is belépett a kapcsolatotokba, akkor ideje tisztáznotok a dolgot.

Ha nincs szex Kép forrása: anabundanceof.tumblr.com

4/5 Ha nincs szex

Oké, értjük mi, hogy fáradt és nincs hozzá kedve, de azért valljuk be ez minden este nem lehet így. Hiszen biztos átéltetek már olyan időszakot is, amikor legszívesebben egész nap ki se mozdultatok volna az ágyból. Most pedig örülsz annak, ha havi 2 romantikus estét együtt tölthettek.

Hidd el, ha folyamatosan elutasít téged, akkor az azért van, mert máshol már megkapta azt, amire vágyott.

Akár próbára is teheted! Szerezz be egy szexi fehérneműt, tudod olyat, amitől minden pasi megőrülne és próbálkozz be nála. Ha erre sem reagál, akkor ideje olyat keresned, aki ezt értékelni fogja.

Ki sem mozdultok a lakásból… Kép forrása: teleskier2012.tumblr.com

5/5 Ki sem mozdultok a lakásból…

Nagyon jó program Jóbarátok maratont tartani a pasiddal egy fárasztó hét után, de legalább ilyen jó lenne, ha elvinne moziba vagy vacsorázni.

Amikor azt veszed észre, hogy a lakásotokon kívül feltűnően nem szervez máshova programot, akkor az azért lehet, mert nem szeretné, ha VALAKI meglátna titeket.

Egy olyan kapcsolat, ami a négy fal között zajlik, egy idő után már neked sem lesz kielégítő, így ideje olyan társat választanod, aki büszkén sétál melletted az utcán.