Összenőtt a telefonjával? 5 dolog, amiért okkal lehetsz féltékeny a kapcsolatodban

Berényi Nóri
Írta: ,

A féltékenység természetes velejárója a kapcsolatoknak és valljuk be, néha talán még izgató is, mikor látod a pasid szemében, hogy bármire képes lenne, ha egy másik fiú hozzád érne... De mi van akkor, ha nem ezen az oldalon állsz, és Te vagy az, akin folyamatosan féltékeny a kapcsolatban? Íme 5 helyzet, amikor jogosan bújik elő belőled a zöld szörny, és nem csak beképzeled a dolgokat.

Amikor mindenki tanácsát megfogadja, kivéve a tiédet Kép forrása: studded-hearts.com

Nyilván nem arra biztatunk, hogy csinálj „papucsot” a pasidból, és te oldj meg helyette mindent, de azért olykor-olykor jó érzés, ha meghallgatja a tanácsodat vagy esetleg meg is fogadja.

Viszont, ha te vagy az utolsó, akinek a szavára adna, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatotok jövőjén, hiszen ez az életetek minden területére kihat majd.

Nyugodtan hallgassa meg a családja, barátai, vagy a munkatársai véleményét, de ne feledd! Nektek kell egy csapatot alkotnotok és az már régen rossz, ha téged kizár minden döntéséből.

Na igen… az exek. Megvan az az érzés, amikor a pasid napi szinten chatel a volt barátnőjével, mondván, milyen jó barátok maradtak?

Sőt, néha még a ti programjaitokat is passzolja azért, hogy elmenjenek egyet inni a régi idők emlékére.

Ha pedig számon kéred, akkor még téged tart hisztisnek. Azt jó, ha tudod, hogy ez nem normális!

Az még csak-csak belefér, hogy néha megbeszélik kivel mi történt, de ha gyakoribb a dolog, akkor azt ajánljuk, hogy tedd fel magadnak a kérdést: Vajon még mindig érez valamit iránta???

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019