Árulkodó jelek, hogy féltékeny a kiszemelted és csak magának szeretne

Balatoni Dóra
Írta: ,

Úgy érzed, tetszel neki, de néha mégis elbizonytalanodsz? Lehet, hogy csak féltékeny azokra, akikkel találkozgatsz, és azért nem mer közeledni? Cikkünkben elárulunk néhány olyan jelet, ami jót jelenthet!

Zavarba jön, ha meglát téged más pasikkal Kép forrása: retrodrive.tumblr.com

Előfordult már, hogy a kiszemelted zavartan pillantgatott feléd, amikor egy buliban több pasi vett körül téged vagy az egyikőjükkel flörtöltél, nevetgéltél? Ez jó jel lehet, ami azt jelzi, féltékeny!

Valószínűleg neki is tetszel, de még nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy megtegye feléd az első lépést és odamenjen hozzád.

Ezek után már csak egy dologra kell figyelned: miközben ismerkedtek, próbáld kipuhatolni, milyen jellem, mert ha túlságosan féltékeny típus, akkor lehet, hogy később még lesznek konfliktusaitok.

Gyakran keresztezik egymást az utatok Kép forrása: flickr.com

Egy helyen dolgoztok a pasival, aki tetszik neked, és mostanában folyton összefuttok? Egyszerre mentek ebédelni?

A folyosón gyakran megfordul az irodátok előtt? Lehet, hogy nem a véletlen műve és direkt úgy szervezi a dolgait, hogy gyakran összefusson veled.

Ha abban bízol, hogy esetleg egyszer megszólít, adj neki esélyt: ne a kolléganőiddel menj ebédelni, hanem egyedül, hátha veszi a bátorságot és végre odaül az asztalodhoz. Lehet, hogy már eddig is ezt tervezte, de folyton a kollégáiddal voltál ott.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019