Hogyan lehet folytatni egy kapcsolatot a félrelépés után? 5 nő őszinte vallomása

Bolla Gitta
Írta: ,
Hogyan lehet folytatni egy kapcsolatot a félrelépés után? 5 nő őszinte vallomása

Ha megcsalt a párod, jön a hatalmas dilemma, hogy megbocsáss-e vagy sem. És ha ezen túl is jutsz, akkor kezdődik a java! Olvasóinkat kérdeztük meg arról, milyen volt a kapcsolatuk azután, hogy megbocsátottak a félrelépő pasijuknak, a válaszaikból pedig talán te is erőt meríthetsz, ha hasonlóan nehéz helyzetbe kerültél.

„A pasim fizikailag nem csalt meg, de kiderült, hogy hónapokig találkozgatott egy lánnyal, hetente párszor kávéztak együtt, és még egy csók is elcsattant. Azonnal azt mondtam, hogy vége, mert még azt is jobban elviseltem volna, ha egy részeg éjszakán szexel valakivel, és aztán nem is emlékszik rá, minthogy más nő közelségére legyen szüksége.

Visszakönyörögte magát, és azóta már minden rendben. De gyakran kattogok azon, hogy hol lehet, mit csinál – remélem ez egyszer lecseng, mert azóta nem adott okot a bizalmatlanságra. A paranoiám azóta gyakran megkeseríti a mindennapjaimat, de tudatosítanom kell magamban, hogy ez nem a nőiségem kudarca!”

„A zsúfolt mindennapokban már jó ideje döglődött a kapcsolatunk, amikor egy telefonhívás után rádöbbentem, hogy a párom félrelépett.

Azonnal szakítottunk, de ő kitartóan ostromolt, újra udvarolni kezdett, és a csillagokat is lehozta nekem.

Megértettem, hogy mi miért történt, és visszafogadtam, mert szeretem, és azóta jobb a kapcsolatunk, mint korábban. Kellett valami, ami felrázott minket a langyos vízből!”

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra