A feleségek 5+1 mindenkori legidegesítőbb hibája – Magadra ismersz?

Sándor Alexandra
Írta: ,

„Néma gyereknek anyja sem érti a szavát” – tartja a mondás, ami bizony a házastársi viszonyra is igaz. Összegyűjtöttük azt a hat leggyakoribb hibát, amelyet a fiatal és még fiatalabb asszonykák szoktak véteni a párkapcsolatukban.

A rózsaszín köd már rég a múlté? Nem baj, attól még simán rajonghatsz a férjedért! Ne félj mosollyal, szemkontaktussal, öleléssel, érintéssel és szóban is kimutatni az érzéseidet. Meglátod, ezzel őt is hasonló magatartásra bátorítod, ami hozzájárul a kapcsolatotok meghittségéhez.

Nagyon fontos, hogy semmiképpen se tekintsd „alapértelmezett tartozéknak” a férjedet. Óriási dolog, hogy egymásra találtatok, és hogy ő ott van neked. Nem számít, 24 éves vagy, vagy 74 – a társ mindig kincset ér.

Te házasságban élsz? Akár igen, akár nem, várjuk a véleményed és a tapasztalataidat!

Nyilvánvaló, hogy két ember nem gondolhatja teljesen ugyanazt egy bizonyos dologról. Még akkor sem, ha történetesen a házasságról van szó.

A házimunka felosztása, a pénzügyek, a mindennapi praktikus teendők és a nagyobb volumenű érzelmi kérdések egytől egyig kommunikációt igényelnek. Honnan is tudhatnátok, mit vár tőletek a másik, ha nem mondjátok ki? Minél többet beszélgettek, annál kisebb az elhallgatott várakozásokból adódó súrlódás veszélye.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!