5 fájdalmas tény, amit el kell fogadnod egy megcsalás után

Szirák Viki
Írta: ,
5 fájdalmas tény, amit el kell fogadnod egy megcsalás után

Kép forrása: unsplash

Mindegy, mennyire volt komoly a kapcsolatod, a megcsalást akkor is nehéz kiheverni. Hiszen hatalmasat csalódtál valakiben, és ezek után hogy is bízhatnál meg másban? Mindenki így érzi, de szerencsére nem lehetetlen ebből is tovább lépni. Azonban ehhez az alábbi 5 tényt mindenképpen el kell fogadnod, bármennyire is nehéz.

Sokan saját magukat kezdik el hibáztatni egy megcsalás után, és te is úgy érezheted, hogy talán veled volt a baj. Hogy többet is tehettél volna, és akkor biztosan nem lép félre a párod.

Ha szexibb fehérneműt viseltél volna, türelmesebben viselkedsz, vagy kevesebb szabad teret hagysz neki - a lista még hosszasan folytatódhatna. De mind hiába, ugyanis hidd el, mindegy, mit csináltál volna másképp, ezen nem tudtál volna változtatni.

Aki ugyanis eljátszik a megcsalás gondolatával, annál már csak idő kérdése, hogy mikor kerít sort rá a gyakorlatban is. Ha pedig valaki elhatároz valamit magában, csinálhatsz bármit, sajnos sehogy sem tudnád megváltoztatni.

Ez az ő döntése volt, amit valószínűleg idővel meg is fog bánni.

Még abban sem fogsz tudni megbízni egy ideig, aki tényleg nem adott okot a gyanakvásra. Érthető, hiszen amikor valaki, akit már ismersz egy ideje, eljátssza a belé vetett bizalmadat, nehéz elhinni, hogy az a személy, akivel nemrég találkoztál, nem fogja megtenni ugyanezt.

Bármennyire is igyekszel, nem fogsz tudni hinni neki. Emiatt meglehet, hogy az első kapcsolatod a megcsalást követően nem lesz hosszú életű.

De ne gondold, hogy ez örökké így marad!

Mindenki a maga tempójában képes előre haladni, így fontos, hogy türelmes maradj.

Előbb-utóbb eljutsz oda, hogy rájössz; aki igazán szeret, sosem bántana téged. És csak ez számít!