Ezért vagy még mindig szingli? 6 dolog, amivel csak saját magad boldogságát akadályozod

Balatoni Dóra
Írta: ,

Egyre többen tapasztaljuk, hogy manapság nem könnyű párt találni. Ráadásul - akár nemrég szakítottál, akár régóta szingli vagy -, te magad is elkövethetsz olyan hibákat, amelyekkel csak saját magad boldogságát gátolod. Cikkünkben most eláruljuk, mi az, amit semmiképp ne tegyél!

Bár a szakítás utáni első időszakban hajlamosak vagyunk minden szembejövő pasit a volt párunkhoz hasonlítani, hidd el, egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó volt, mint gondolod.

Sokan esünk abba a hibába, hogy még a szakítás után is idealizáljuk előző szerelmünket és úgy véljük, úgysem találunk olyat, mint amilyen ő volt.

El kell fogadnod, hogy minden okkal történt és van rá magyarázat, amiért véget ért a szerelmetek.

Addig, amíg tudatosan vagy tudat alatt mindenkit az exedhez mérsz, és azt gondolod, úgy sem fog az illetővel működni a dolog, garantáltan nem fogsz összejönni senkivel.

Persze vannak kivételek és nem állítjuk, hogy ne lehetnétek barátok a szakítás után az exeddel, de a legtöbb esetben sajnos ez nem működőképes.

Lehet, hogy úgy gondolod, miért ne lóghatnál továbbra is vele, hiszen szuper programokat csinálhattok együtt és jókat beszélgethettek, de ha ezt így folytatjátok, akkor nem érzed majd annak a hiányát, hogy randiznod kellene másokkal.

Pedig hidd el, hosszú távon nem érdemes a múltba kapaszkodni, sokkal inkább nyitnod kellene mások felé.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!