Ezért szeret sok nő idősebb pasival randizni - De ezek a buktatói!

Írta: ,

Ma már egyáltalán nem furcsa, ha idősebb pasival randizol, hiszen egyre többen hisznek abban, hogy a szerelemben nincsen korhatár. Mégis, ha egy idősebb srácot szemeltél ki magadnak, akkor fontos, hogy néhány dologra odafigyelj, mert ami először izgalmasnak hathat, az később még nehézségeket okozhat. Mai írásunkban hoztunk neked néhány okot, amiért szinte biztos, hogy te is szívesen randiznál egy érettebb sráccal, de megmutatjuk azt is, hogy ez miként hozhatja magával a kapcsolat kudarcát is.

1/5 Nem fog hajnalig bulizni

A hajnalig tartó bulizás már jó eséllyel nem az ő stílusa, hiszen ezen az életszakaszon ő már valószínűleg rég átesett.

Ez pedig amennyire elsőre nagyon szimpatikus lehet – hiszen ő nem fog éjszakánként kimaradozni – úgy lehet nagyon frusztráló később, hiszen erősen benne van a pakliban, hogy nem lesz kedve veled sem kimozdulni - táncról, zenéről, buliról nem is beszélve.

Nem várhatod el tőle, hogy magára erőltesse egy-egy ilyen éjszaka teljes nyűgét. Tartsd tiszteletben a döntését és inkább a legjobb barátnődet invitáld meg. Egyébként is, egy-egy csajos este sosem árt, ugye?

2/5 Mennyiség helyett minőség

Ha idősebb sráccal kezdesz, akkor jó ha tudod, hogy minőségi és talán drágább italt fog választani az itallapról. Ezt pedig nem azért teszi, mert nagyképű, hanem azért, mert ő már túl van azon az életcikluson, amikor a mennyiségé volt a főszerep.

Egy barátaival töltött estén neki már sokkal inkább számít az, hogy egy jó minőségű ital mellett beszéljék meg az élet nagy dolgait, mintsem az, hogy kúszva menjen haza hajnali négykor.

Mielőtt belevágnál egy ilyen kapcsoltba inkább mérlegeld, hogy Te itt tartasz-e már és eléggé késznek érzed-e magad egy igazi felnőtt kapcsolatra - és itt nem az italokról van szó, hanem a nyugodtabb, tudatosabb és minőségibb életvitelről.

3/5 Ő már nem hisz a futó kalandokban

Egy középkorú, vagy annál idősebb férfi már nagy valószínűséggel volt házas, vagy legalábbis néhány kapcsolaton már biztosan túl van.

Ő már nagy eséllyel nem hisz a futó kalandokban és komoly kapcsolatot szeretne. A „csajozós” korszakból köszöni, de elege van, sokkal fontosabb számára egy komoly lány, aki készen áll a családalapításra, a közös révbeérésre.

Ha azonban Te még szeretnéd kiélvezni a fiatalságod, nem szeretnéd lekötni magad és végleges döntéseket hozni, akkor inkább hagyd elmenni, ne játssz az érzéseivel!

4/5 Lesznek exei

Persze exei mindenkinek vannak, de ha egy idősebb sráccal randizol, akkor szinte biztos, hogy néhány ex előkerül a múltból. Ez teljesen érhető, hiszen kvázi a korral jár.

Sőt, az is lehet, hogy ezidáig nem volt szerencsés a szerelemben, így előfordulhat, hogy több barátnője is volt már.

Ez ne adjon okot a kételkedésre vagy a féltékenységre. Ha ezt ő is helyén tudja kezelni, és nem kötődik már a régi szálaihoz, akkor nincs okod ezt felhánytorgatni neki. Egyszerűen fogadd el, és a közös jövőtökre koncentrálj!

5/5 Kor = humor?

Persze ez nem egyenesen arányos, de általánosságban tényleg igaz, hogy az idősebb férfiaknak kifejlettebb humorérzékük van.

A gyerek szinte minden pasiban ott van, így nem kizárt, hogy vevő egy hajnalig tartó Tom és Jerry maratonra és szerintünk a huncut gyermeki nevetésedért is odáig lesz, anélkül, hogy éretlennek titulálna.