Ezért nem szabad feladnod, hogy megtalálod az igaz szerelmet

Sándor Alexandra
Írta: ,

Elkönyvelted, hogy igazi boldogság csak a mesében van, mert egytől egyik selejtesek a valódi férfiak? Ne csodálkozz, ha folyton csak a várakozásaidnak megfelelő tapasztalattal leszel gazdagabb… De most itt az ideje, hogy magad mögött hagyd az efféle korlátokat!

A szerelem kortalan

Akármilyen türelmetlen vagy, a szerelem sem térben, sem időben nem ismer határokat. Ez azt jelenti, hogy bármikor rád találhat.

Mivel a mély érzelmek alapvetően nem külső tényezőktől függnek, semmi okod feltételezni, hogy húszévesen volt a legnagyobb esélyed életed legboldogabb párkapcsolatára, az esztendők múlásával pedig egyre reménytelenebb a helyzet.


Tavaszi szerelemre vársz? 5 dolog, amit meg kell tenned, hogy rád találjon


Lehet olyan népi bölcsességekkel dobálózni, mint például „a külső megfog, a belső megtart”, ám mi úgy gondoljuk, hogy igazából mindig az egész lényed játszik szerepet a dologban.

A világért se hagyd tehát meggyőzni magadat arról, hogy csökken a sanszod. Sőt, önmagad megismerésével egyre közelebb kerülsz a célhoz!

Szerethető vagy

A kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakításának leggyakoribb gátja, hogy valamelyik fél nem hiszi el magáról, hogy őt lehet szeretni. Hogy ő ezt a fajta boldogságot megérdemli.

A feltételezés pedig eleve olyan magatartást és konfliktusokat eredményez, amelyek megnehezítik a közös életet.

Mielőtt tehát kijelentenéd, hogy te aztán nyitott vagy a nagy szerelemre, gondold végig, szerinted szerethető vagy-e.

Ha nem, mielőbb indulj el az önismeret útján, mert hamarosan rájössz majd: igenis jár neked a boldogság! Ettől aztán más szemmel fogsz nézni a férfiakra is, így a hatás nem marad el.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019