Ezért bukik a nők többsége az idősebb férfiakra

Kovács Andrea
Írta: ,
Ezért bukik a nők többsége az idősebb férfiakra

Kép forrása: unsplash

Észrevetted már, hogy a nők jelentős többsége az idősebb férfiakhoz vonzódik? Sőt, te magad is ebbe a táborba tartozol? Akkor valószínűleg foglalkoztatott már a kérdés, hogy ez mégis miért van így. Szakértők szerint igazából több oka is lehet ennek, és úgy gondolják, leginkább az alábbi 5 dolog miatt vonzódnak a nők az idősebb pasikhoz!

Mivel többet éltek, így érthető, hogy több tapasztalatot is gyűjtöttek fiatalabb társaiknál.

Amikor azt látod, hogy egy férfivel nem csak jól elbeszélgetsz, de tanácsokat tud adni, mert már járt hasonló helyzetben, úgy sokkal nagyobb biztonságban érezheted magad a kapcsolatotokban.

Nagyobb támasznak tűnik, és nem érzed azt, hogy neked kell egyedül megoldanod a gondjaidat (sőt, sok esetben a közös problémáitokat).

Így már önmagában a tény, hogy a másik félnek több élettapasztalata van, jó pontnak számít.

A nők általában sokkal érzelmesebbek, mint a férfiak, így biztosan nálad is vannak olyan napok, amikor sokkal erőteljesebben dúlnak benned az érzelmek, és apróságokon is fenn akadsz.

Egy idősebb férfi tudja, hogyan kezelje ezeket a helyzeteket, és nem megy bele a drámázásba sem.

Persze vele is vannak konfliktusok, viták, de ő inkább leül, és nyugodtan beszéli meg veled, ahelyett, hogy napokig kiabálnátok egymással.

Fiatalabb fejjel nem olyan egyszerű így gondolkodni, és ha most felidézed az első kapcsolataidat, valószínű, hogy ott mindketten sokkal hangosabban vitatkoztatok, mint ahogy azt például most teszed.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!