Ezen a ponton érnek válaszúthoz a kapcsolatok! Te tudod, melyik fázisban vagytok?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A legtöbb negatív kimenetelű kapcsolatra ráhúzható egy olyan sablon, ami tökéletesen felvázolja a viszonyok menetrendjét a találkozástól kezdve, egészen a szakításig. Sokat segíthet a végleges búcsú megelőzésében és a kapcsolatod jobbá tételében, ha tudod, ti most éppen hol tartotok!

A találkozás gyakran összemosódik a második szinttel, az ismerkedéssel, hiszen nem minden kapcsolat indul egyformán.

Vannak, akik a munkahelyükön futnak össze a nagy szerelemmel, akivel ráadásul első látásra kölcsönös vonzalmat éreznek.

Ebben az esetben az ismerkedés és a találkozás szinte egy és ugyanaz, hiszen egy helyen és időben történik a bemutatkozás és a tényleges kapcsolatteremtés, ami ráadásul a hétköznapok részévé válik.

Mások barátok által találkoznak egy szimpatikus partnerrel, akivel azonban csak néhány találka, közös buli után lépnek a következő szintre, az ismerkedésre.

Előfordulhat az is, hogy egy régen megismert barát tűnik fel ismét az életedben, és új érzelmeket mozgat meg benned – ekkor szintén új szintre helyezitek a másik megismerését.

Ismerkedés – a második szint Kép forrása: junebugweddings.com

Az a korábbiakból is kiderült, hogy az ismerkedés sem mindig indul ugyanúgy.

Vannak, akik teljesen a nulláról kezdenek, de az is előfordulhat, hogy a felek szinte mindent tudnak a másik múltjáról, ám csupán az utóbbi időben tapasztalták azt, hogy átalakultak az érzelmeik.

Ez nyilván másfajta ismerkedést takar, mintha szinte idegenként álltok egymás elé, mégis ide sorolhatunk mindent, ami a randizással, találkozásokkal összeköthető.

Ebben a fázisban kerültök közel egymáshoz, és éreztek ellenállhatatlan vágyat ahhoz, hogy valamikor a közeljövőben továbblépjetek.

Lehet, hogy nem kifejezetten a járásra gondoltok, hanem csupán arra, hogy lefeküdjetek egymással, hiszen ilyenkor már a vágy is erőteljesen dolgozik.

Ez, és a kölcsönös szimpátia az, ami megteremti a megfelelő alapot a következő szinthez.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019