Ezekre figyelj, hogy ne verjenek át a társkeresőn

Jankovics Anna
Írta: ,
Ezekre figyelj, hogy ne verjenek át a társkeresőn

Mivel párt keresni csak úgy lehet, ha bízunk az emberekben, megnyílunk, sokkal könnyebben jutnak információkhoz a csalók. Nem új keletű dolog az, hogy kihasználják a párt kereső magányos embereket. Főleg azokat, akik negyven felettiek, és nem nagyon van élő, vér szerinti, közeli rokonuk. Régen az újságok társkereső oldalai, ma pedig már a lenyomozhatatlan internet az a felület, ahol ezek a csalók jelen vannak.

Városi legenda egy bádogosról

Az úriember bádogosként élte dolgos mindennapjait. Ám volt egy igen érdekes ,,hobbija”. Társkereső újsághirdetések útján magányos, rokonok nélküli, egzisztenciával rendelkező nőkre vadászott.

A bádogos halála után nem volt örökös, így a ház az államra szállt. Ekkor lettek figyelmesek a leforrasztott bádoghordókra a sufniban. Ugye nem kell mondanom, hogy a hermetikusan lezárt hordókban mi, illetve kik voltak? Nos, ez csak egy hátborzongató legenda, de elég ahhoz, hogy ésszerű óvatosságra intsen mindenkit, aki társat keres...

Áldozatok nélküli udvarlás

A pórul járt nők többnyire saját csapdájukba esnek bele akkor, amikor bármi áron ,,el akarják magukat adni”, azaz amikor alább teszik a mércét, vagy túl hamar létesítenek testi kapcsolatot, komoly kötődést.

Az internet alkalmas felület arra, hogy két klikkel udvaroljon egy férfi: nem kell elmenni a boltig rózsáért, nem kell könyvtárba menni egy szép szerelmes üzenetért, hiszen elég csak copy-paste rózsát küldeni, és beírni a google-ba, hogy ,,szerelmes idézetek”. Ezt nevezem én a ,,más tollával való ékeskedéses udvarlás”-nak.

A nők nagy része pedig az áldozatok nélküli udvarlásnak be is dől, igaznak hiszi azt.