Ha ezekre bukkansz a pasi lakásában, jobb ha menekülsz!

Sándor Alexandra
Írta: ,
Ha ezekre bukkansz a pasi lakásában, jobb ha menekülsz!

Kép forrása: unsplash

Friss kapcsolat esetén sorsdöntő jelentőségű lehet, hogy mit pillantasz meg a párod birodalmában lépve. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyek láttán jobb, ha azonnal felveszed a nyúlcipőt – mert az udvarlóddal valami valószínűleg nem stimmel. Persze, nem kötelező megfogadni a tanácsunkat, de később jusson eszedbe: mi bizony szóltunk előre!

Egy szál matrac Kép forrása: Zveiger/depositphotos.com

Ha a pasid tegnapelőtt költözött be a lakásba, s még várakozik az ágykeret szállítására, akkor semmi probléma. Amennyiben viszont egészen egyszerűen nincs ágya, s neki tökéletesen megfelel hosszú távon egy matracon aludnia, olyan emberrel hozott össze a balsors, akiben az otthonteremtő hajlam és az igényesség gyakorlatilag nulla.

Tiniként izgalmas lehet ilyen körülmények között pihenni ugyan, de egy felnőtt férfi legyen már ennél kifinomultabb!

Végül komolyra fordítva a szót: nem arra buzdítunk, hogy búcsú nélkül szállj ki egy kapcsolatból, ha az előbbieket tapasztalod. Egy őszinte beszélgetést mindenképpen megér a dolog – ám a nyúlcipőt attól még jobb, ha kéznél, azaz lábnál tartod!

Emlékszel, milyen elképesztő szagfelhő áradt ki a fiúöltözőből tesióra után? Mindenki azt hitte, attól lesz macsó, ha jó sokat fúj a hóna alá.

Azóta kiderült, hogy nem a permet állagú izzadásgátlók a leghatékonyabbak, de aki mégis kedveli őket, általában beéri szerényebb mennyiséggel felnőtt korára.

Ha azonban a pasidnál egy kisebb hadseregnek elegendő spray-t találsz, akkor alighanem hajlamos elbliccelni a zuhanyozást.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!