Ezekkel a lépésekkel vonzod be a megérdemelt szerelmet

Sándor Alexandra
Írta: ,

Még a legbölcsebb emberek is tanácstalanná válnak, ha a saját szerelmi életükről van szó. Érdekes ellentmondás ez ahhoz képest, hogy látszólag mindenki ugyanarra törekszik: a nők és a férfiak is boldogok szeretnének lenni. Ami csak akkor lehetséges, ha sikerül a negatív mintákon túlnőni, s helyettük pozitívakat tudatosítani.

Fogalmazd meg a kételyeidet!

Ne restellj tollat vagy billentyűzetet ragadni, hogy leírd, milyen kétségek gyötörnek.

Legtöbbünkben munkál egy látszólagos ellentmondás: a szerelem és a szabadság utáni egyidejű vágy.

Akár bővebben is kifejtheted magadnak, milyen múltbéli tapasztalatok vezettek a jelenbéli aggályokhoz, és az olyan apróságokat se felejtsd ki, hogy mit szólna például a párod a különböző hétköznapi hóbortjaidhoz.

A végén rá fogsz jönni, hogy a megfogalmazott bekezdések vagy vázlatpontok nem okok, hanem sokkal inkább következmények – annak a folyományai, hogy a következőkben ismertetett lépéseket még nem tetted meg.

Engedd meg magadnak!

Adj magadnak engedélyt arra, hogy végre megvalósítsd, amit akarsz! Ez a fajta szabadság lehetővé teszi a céltudatos viselkedést.

Amíg erre nem kerítsz sort, előfordulhat, hogy alkalmatlan jelölteket vonzol – tudod, azt a típust, amelyik a „végzeted”, és előre rettegsz tőle, s így nem csoda, hogy újra meg újra az utadba sodora az élet.

Ne arra összpontosíts, hogy mit nem szeretnél, hanem arra, hogy mit igen!

Elalvás előtt és ébredés után bátran vizualizáld minél élénkebben a képet, hogy együtt vagy valakivel, akivel kölcsönösen egymást emelitek – arra azonban vigyázz, hogy lehetőleg ne aggass túl sok külső vagy belső jelzőt az úriemberre, mert ezzel korlátozhatod az észlelésed.

Kellemetlen lenne, ha csak azért elmennél a barna hajú pasik mellett, mert feketét képzeltél el…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019