Ezeket sose mondd az exedről – mert úgyis megbánod

Sándor Alexandra
Írta: ,
Ezeket sose mondd az exedről – mert úgyis megbánod

A párkapcsolatod lezárásakor legszívesebben kiállnál a nagyvilág elé, s mindenkivel megosztanád, mekkora s… sunyi alak az exed? Mielőtt azonban belekezdenél az érzelmi éretlenségéről vagy a gyenge ágybéli képességéről szóló nyilvános siralomsorozatba, böngészd át a következő etikett-tippeket! Méghozzá a saját érdekedben…

„Nem működött a szex!”

Hacsak nem döglött halként tűrte, hogy ügyködj rajta, akkor ez a téma bizony meglehetősen szubjektív. De még ha néhány másodperces teljesítményt nyújtott is, vagy az előjátékról alkotott fogalma az ősemberével vetekszik, tartsd meg magadnak a véleményedet!

Ezzel sajnálat helyett ugyanis ellenérzést válthatsz ki. Gondolj bele, neked hogyan esne, ha hasonló kritikát hallanál vissza saját magadra vonatkozóan. Elég embertelen, ugye?

„Mindig le volt égve!”

A mi társadalmunk tabuként kezeli a pénzügyeket. Az ettől eltérő magatartás tehát a legtöbbekben ellenérzést kelt.

Mindenkinek más az életstílusa, illetve az egzisztenciához fűződő viszonya – s attól még senki sem lesz jobb, hogy több lóvé lapul a zsebében.

Más kérdés, ha kifejezetten neked kellett eltartanod, vagy ilyesmi. De ne feledd, hogy ahhoz a szituációhoz is te járultál hozzá, úgyhogy saját magadat minősíted a közhírré tevésével!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)