Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, ha nem tudod, bejössz-e neki

Írta: ,

A kapcsolatok indulásakor egyáltalán nem könnyű kiigazodni a másikon, hiszen még nem ismerjük kellőképpen ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le egy-egy megnyilvánulásából. Azonban vannak olyan jelek, amik elárulják, hogy egyértelműen van köztetek valami. Csupán válaszold meg ezeket a kérdéseket, és tudni fogod, bejössz-e neki!

1/4 Sokszor csipkelődik veled?

A humor két ember között nagyon rövid utat jelöl, és egyértelműen pozitív visszacsatolás, ha sokat nevettek és viccelődtök együtt. Azonban a legtöbb poén mögött mindig van egy komoly gondolat, akkor is, ha éles és bántó közlendőről, és akkor is, ha kedves, flörtölő megjegyzésről van szó.

Éppen ezért nagyon árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy tetszel neki, ha ezek a csipkelődések a szerelmi életedre, a külsődre, a vonzalmadra koncentrálódnak, illetve szexuális tartalmúak.

Bizonyára te sem tudod elképzelni, hogy olyasvalakivel viccelj ezekkel kapcsolatosan, aki nem tetszik.

Ezeket a poénokat, vicceket kizárólag azoknak szánjuk, akik felkeltették az érdeklődésünket.

2/4 Gyakran próbál megérinteni?

Szintén nem a barátságokra jellemző, hogy csak úgy, spontán megérintjük egymást, vagy legalábbis nem keressük az alkalmat, hogy ez megtörténjen. Persze, nem fogsz te sem elhúzódni, ha egy haverod melléd ül a padon, vagy nem döbbensz le, ha megérinti a derekadat, de ez az alakuló szerelmek esetén mégis más érzés.

Itt nem csak gyakoriak, hanem feltűnőek is az érintések, és az is előfordulhat, hogy utána kicsit zavarba jöttök, és visszavonulót fújtok.

Már ez is egyértelmű kommunikálása a vonzalomnak, hiszen, ha semmit sem éreznétek egymás iránt, akkor azon sem aggodalmaskodnátok, mit gondol a másik akkor, ha összeér a vállatok, megölelitek egymást, vagy összebújtok egy film alatt.

3/4 Nyíltan is megjelenik veled?

Ez ugyan igaz lehet a barátságokra is – sőt – de ha gond nélkül elmegy veled egy olyan rendezvényre, ami egyébként nem az ő stílusa, vagy nem jellemző rá, akkor biztos, hogy vonzódik hozzád.

Ugyanez igaz akkor, ha ő invitál egy olyan programra, ahova egyébként a „hivatalos” barátnőjével menne - például rád gondol, ha meghívják egy esküvőre, vagy téged hív el egy olyan vacsorára, amit ajándékba kapott a szeretteitől.

A nyilvános megjelenés egyúttal arról is biztosít, hogy nincs titkolnivalója előtted, tehát jó eséllyel nem kell amiatt aggódnod, hogy másnak is csapja a szelet, ha minden kétkedés nélkül is örömmel ebédel, vagy kávézik veled egy népszerű helyen.

4/4 Állandóan kedveskedik?

Persze, ez sem kizárt a barátságokban, de azért nem általános az ajándékozás, az apró figyelmességek sora. A baráti kedveskedések általában abban kimerülnek, hogy meghívjuk egymást egy italra, vagy, ha akciós a kedvenc csokink, akkor meglepjük vele a barátunkat is.

Ha azonban bejössz a pasinak, akkor egész biztos, hogy kiemelten kedves veled, és nagyon figyel arra, mivel nyűgözhetne le. Például, ha egyszer elmondtad, hogy a tulipán a legkedvesebb virágod, ő nem felejti és előbb-utóbb meg fog lepni egy csokorral belőle.

Talán te észre sem veszed, hogy véletlenül kikotyogtad a kedvenc gyümölcsödet, színedet, vagy éppen zenekarodat, csak azon kapod magadat, hogy sorra jönnek a testreszabott meglepetések és programajánlatok. Nos, ilyet egy barát nem csinál, ellenben az, aki fülig beléd van zúgva, egész biztosan.