Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, ha nem tudod, bejössz-e neki

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A kapcsolatok indulásakor egyáltalán nem könnyű kiigazodni a másikon, hiszen még nem ismerjük kellőképpen ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le egy-egy megnyilvánulásából. Azonban vannak olyan jelek, amik elárulják, hogy egyértelműen van köztetek valami. Csupán válaszold meg ezeket a kérdéseket, és tudni fogod, bejössz-e neki!

A humor két ember között nagyon rövid utat jelöl, és egyértelműen pozitív visszacsatolás, ha sokat nevettek és viccelődtök együtt. Azonban a legtöbb poén mögött mindig van egy komoly gondolat, akkor is, ha éles és bántó közlendőről, és akkor is, ha kedves, flörtölő megjegyzésről van szó.

Éppen ezért nagyon árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy tetszel neki, ha ezek a csipkelődések a szerelmi életedre, a külsődre, a vonzalmadra koncentrálódnak, illetve szexuális tartalmúak.

Bizonyára te sem tudod elképzelni, hogy olyasvalakivel viccelj ezekkel kapcsolatosan, aki nem tetszik.

Ezeket a poénokat, vicceket kizárólag azoknak szánjuk, akik felkeltették az érdeklődésünket.

Szintén nem a barátságokra jellemző, hogy csak úgy, spontán megérintjük egymást, vagy legalábbis nem keressük az alkalmat, hogy ez megtörténjen. Persze, nem fogsz te sem elhúzódni, ha egy haverod melléd ül a padon, vagy nem döbbensz le, ha megérinti a derekadat, de ez az alakuló szerelmek esetén mégis más érzés.

Itt nem csak gyakoriak, hanem feltűnőek is az érintések, és az is előfordulhat, hogy utána kicsit zavarba jöttök, és visszavonulót fújtok.

Már ez is egyértelmű kommunikálása a vonzalomnak, hiszen, ha semmit sem éreznétek egymás iránt, akkor azon sem aggodalmaskodnátok, mit gondol a másik akkor, ha összeér a vállatok, megölelitek egymást, vagy összebújtok egy film alatt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019