Ezekből lesznek a tányérdobálások! 5 veszekedős probléma és megoldás pároknak

Balatoni Dóra
Írta: ,

Bármennyire is szeretjük egymást, egy párkapcsolatban mindig vannak kisebb-nagyobb viták. Teljesen érthető ez, hiszen az együttélés akaratlanul is szülhet konfliktusokat. Ha azonban jó előre felkészülünk ezekre, készek vagyunk kompromisszumokat kötni és igazán szeretjük a partnerünket, akkor ezek megelőzhetőek vagy legalábbis csökkenthetőek. Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyek szinte minden párnak problémát okoznak!

Pénzügyek Kép forrása: samlandreth.com

Kutatások kimutatták, hogy a párok közötti viták elsődleges kirobbantói a pénzügyek.

Mindez abból adódik, hogy mindannyian máshogyan kezeljük a pénzünket, van, aki minden fillért megbecsül, beosztja azt, míg van olyan is, aki szereti azt elkölteni egyből, mondván csak egyszer élünk.

Muszáj ebben egyezségre jutni, az együtt élő párok legtöbbjének ugyanis közös kasszája van, így hatalmas viták kerekedhetnek abból, hogy mire mennyit vesznek ki belőle.

Üljetek le beszélgetni erről, vitassátok meg, mire kell félretenni és mi az, amit megengedhettek magatoknak.

Nem számít, a kapcsolatotok elején jártok vagy már hosszú évek óta együtt vagytok, meg kell találnotok az egyensúlyt azzal kapcsolatban, mennyi időt vagytok együtt és külön.

Az egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy mindkét félnek megvannak a maga barátai, akikkel gyakran találkozik és ezt a partnere elfogadja.

Persze nem könnyű mindenre időt szakítani, koncentrálni a karrierünkre, barátokkal találkozni és időt szentelni a párunkra is, mégis muszáj megtalálni az egyensúlyt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019