Ezek az árulkodó jelei, hogy túl gyorsan lépkedtek a kapcsolatotokban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bizonyára majd kiugrasz a bőrödből, hogy ráakadtál arra a valakire, akit tényleg neked szánt a sors. Nincs olyan perc, hogy ne gondolnál rá, vagy éppen a közös jövőtökre – ez egy ideig még rendben is lehet. De honnan tudhatod, hogy túl gyorsan haladtok, és így kétes a boldog végkimenetel?

Pár hét, és csak ő létezik Kép forrása: cuded.com

Még alig néhány hete ismered, de máris úgy érzed, hogy csak ő létezik az életedben. Hanyagolod a barátaidat, a családodat, a munkádat, sőt még önmagadat is, csak rá bírsz koncentrálni.

Egy ideig ezt a szeretteid is elfogadják, tudják, milyen az a rózsaszín köd, de aztán betelik a pohár és megunják, hogy a véletlenül együtt töltött idő alatt is csak a szerelmedről tudsz beszélni.

Ők sajnos – és érthető módon – nem tudnak azonosulni az érzéseiddel, főleg nem akkor, ha túl gyakran esel őrült nagy szerelembe. Persze mindenki tudja, hogy a kezdeti zsongás milyen észveszejtő, de ha még csak néhány hete jártok, akkor elég nehéz elhinni a bizonygatásodat, mely szerint a ti szerelmetek mindent túlél.

Ha nagyon szerelmes vagy, akkor általában fogalmad sincs, mikor van itt az ideje a valódi vallomásnak. Ezerféle gondolat zsong a fejedben: nem mondod túl korán, vagy későn?

Egyáltalán neked kell először bevallanod az érzéseidet? Nem akad ki, ha közlöd vele, hogy szereted?

Esetleg nem bizonytalanodik el, ha még vársz vele? Ne aggódj, az a normális, ha kételkedsz, hiszen minden tökéletes, és semmivel se szeretnéd elrontani az álomszerű valóságot.

Nem is baj, ha vársz, vártok egy kicsit, jóval hitelesebb (és kevesebb komplikációval jár), ha nem rohanod le már a második randin azzal, hogy szereted. Ha túl gyorsan felfeditek az érzéseiteket, az utalhat némi birtoklási vágyra, de mindenekelőtt arra, hogy gőzerővel rohan előre a kapcsolatotok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019