Ezek a legrosszabb érvek a házasság mellett

Sándor Alexandra
Írta: ,

Mielőtt álmodozni kezdenél a gyűrűről, és belefognál az esküvőszervezésbe, a menyasszonyos magazinok lapozgatása helyett inkább gondold végig, miért mondtál vagy mondanál igent a kedvesednek. A háttérben meghúzódó érvek ugyanis meglepőek lehetnek…

„Ez a következő logikus lépés.”

Évek óta együtt vagytok. Egy fedél alatt éltek. Szép párnak tartanak benneteket. Akkor hát össze kellene házasodnotok, nem?

Persze, a válasz akár „igen” is lehet, ám nem szabad, hogy a kettőtök véleményén kívül másé is számításba kerüljön, hiszen a saját életetekről csak ti dönthettek.

Ma már nincsenek kőbe vésett elvárások, hogy mennyi idő után illik oltár elé állni, így kizárólag az egyéni érzések, tapasztalatok és nézőpontok döntenek.


Jó döntés az eljegyzés? 3 jel, hogy még nem álltok készen a házasságra


Napjaink házastársi kötelékei leginkább érzelmi alapokon nyugszanak, semmi sem követeli meg, hogy csakis racionális érvek mentén határozzátok meg a jövőtöket. 

Az esküvő nem holmi praktikus döntés, hanem a szívetek vágya kell, hogy legyen.

„Régen annyira odavoltunk egymásért!”

Rózsaszín köd, pillangók a gyomorban, édes bizsergés – a párkapcsolatoknak ezt a fázisát mindenki szereti. Természetes, hogy az érzelmek idővel szelídülnek, és ideális esetben mélyebb kötelékké forrnak össze.

A „boldogan élünk, amíg meg nem halunk” kezdetű mesébe azonban tényleg csak akkor érdemes belekezdeni, ha a kezdeti izgalmakat már egyikőtök sem sírja vissza.

Ellenkező esetben sajnos fennáll a veszély, hogy a kielégítetlen vágyak felülemelkednek kettőtök szövetségén, és bármikor megjelenhet az a bizonyos harmadik.

Persze, minden szerelem más: valamelyiket már az elejétől fogva nyugodt harmónia jellemzi, míg a másik ezer fokon ég. De legbelül úgyis tudod, számodra mit jelent valakiért „odalenni”.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019