Ezek a leggyakoribb válóokok az ügyvédek szerint

Balatoni Dóra
Írta: ,

Optimális esetben a párok azért mondják ki a boldogító igent, mert életük végéig együtt szeretnének maradni. Az együtt töltött évek alatt azonban jöhetnek olyan problémák, amelyek próbára tehetik mindkét felet. Vannak olyanok, akiknek sikerül megoldaniuk ezeket köszönhetően a szerelemnek és a ragaszkodásnak, vannak azonban olyanok is, akiknek nem. Nézzük, melyek a leggyakoribb válóokok az ügyvédek szerint!

„Nem segített a gyermeknevelésben” Kép forrása: camillestyles.com

Ügyvédek szerint igen gyakori probléma a házasságokban, hogy valamelyik fél nem érzi egyenrangúnak magát és úgy véli, mindent neki kell csinálnia, ugyanis partnere egyáltalán nem segít neki, nem veszi ki részét a házimunkából, gyermeknevelésből.

Idő és energia szükséges ahhoz, hogy megszervezzük a közös családi programokat, ha kell, elvigyük a gyermekeket orvoshoz vagy elmenjünk a szülői értekezletre.

Ha csak az egyik fél végzi ezt a nem könnyű feladatot, egy idő után harag és elégedetlenség alakulhat ki a felek között. Ez pedig súlyos esetben akár váláshoz is vezethet.

„Soha nem beszélgettünk a problémáinkról” Kép forrása: stylemepretty.com

Bármilyen furcsán hangzik, vannak olyan házastársak, akik egyáltalán nem beszélik meg egymással a problémáikat. Miért történhet mindez?

Valószínűleg nem akarják megbontani a családi békét, elmenekülnek a gondok elől, mert azt gondolják, így könnyebb. Ez azonban hosszú távon elhidegüléshez vezethet.

A problémák szőnyeg alá söprése előbb-utóbb haragot szül, és ha már túl sok ilyen eset összegyűlik, azt érzékelhetik a felek, hogy már nem is vágynak a másik társaságára és a válás mellett döntenek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019