Ez történik a kapcsolatoddal azután, hogy a pasiddal szakítotok, majd kibékültök

Szirák Viki
Írta: ,

Mindannyian ismerünk legalább egy tucat olyan embert, akik szakítottak a párjukkal, majd kicsivel később ráébredtek, hogy ez hiba volt. Ezek után kibékültek, és megpróbálták ott folytatni, ahol abbahagyták: egyesek sikerrel jártak, mások nem sokkal később megint szakítottak, és olyanok is vannak, akik azóta hol együtt, hol éppen külön élnek. Ha most te is hasonló cipőben jársz, és a kibékültél a pasiddal egy hosszabb szünet után, tudnod kell, hogy az alábbi dolgok teljesen meg fognak változni!

Keményebben kell dolgoznotok Kép forrása: unsplash

A szakításnak valószínűleg oka volt, és most azzal a céllal békültetek ki, hogy ezt megoldjátok. Helyes!

Ugyanis kizárólag akkor működhet a kapcsolatotok, ha tényleg leültök, és megbeszélitek, min kell változtatni.

Máskülönben nem várhatjátok el, hogy mágikus módon, saját maguktól megoldódjon minden problémátok!

A bocsánatkérés nem elég, hiszen ez csak egy szó; muszáj fejlődnötök közösen, különben nem fog működni a dolog.

Amikor pedig összejöttök, ezt nagyon hamar meg is érzitek, hiszen az apróbb konfliktusok is könnyedén eredményezhetnek egy újabb szakítást.

Nem lesztek már naivak Kép forrása: unsplash

Mire eljuttok oda, hogy ismét egy párt alkottok, szinte biztos, hogy mindketten átéltetek nem kevés fájdalmat a szakítás és a másik tettei miatt.

Sajnos ezek után egyikőtök sem lesz ugyanolyan, mint korábban.

Valami ezt követően megváltozik az emberben, kevésbé lesztek naivak, és sajnos kicsit nehezebben is bíztok meg egymásban.

Hogy megerősítsétek az egymásba vetett hitet, napról napra, együtt kell dolgoznotok érte.

Jobban kell éreztetnetek, hogy mennyire fontosak vagytok egymásnak, mint eddig bármikor, és nem szabad, hogy mindent magától értetődőnek vegyetek a kapcsolatban. Nem lesz könnyű, de ha erre képesek vagytok, erősebbé válhattok, mint korábban bármikor!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019